Prajitura cu panna cotta si ciocolata
Prajitura cu panna cotta si ciocolata
Reteta
Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
---|---|---|---|
Blat | 0.500 | kg | Vero Dark Select |
Blat | 0.250 | kg | oua |
Blat | 0.200 | kg | ulei |
Blat | 0.100 | l | apa |
Crema | 0.400 | kg | Chocolate Drops |
Crema | 0.500 | kg | Rosette |
Crema | 0.500 | kg | Panna Cotta |
Umplutura | 0.150 | kg | Chocolatier Chocobisc |
Glazura | 0.560 | kg | Chocolatier Cream&Cover |
Glazura | decoratiuni din ciocolata |
Mod de lucru
Blat:
Se mixeaza ingredientele cu paleta la viteza medie ,timp de de 8 minute. Dupa mixare compozitia se toarna intr-o tava 60/40 tapetata cu hartie de copt. Se coace la temperatura de 220°C timp de 5 -6 minute.
Crema:
Se topeste la Bain Marie Chocolate Drops, se amesteca cu Panna Cotta pana la omogenizare, dupa care se incorporeaza Rosette spumata.
Glazura:
Se incalzeste Chocolatier Cream&Cover la Bain Marie, pana la temperatura de 35 -40°C.
Asamblare și finisare:
Se foloseste o forma de silicon alveolara. Se toarna cate 0,025 kg crema in fiecare forma, se adauga in mijloc cate 0,005 kg umplutura si se completeaza cu cate 0,025 kg de crema. Se decupeaza foaia cu o forma circulara si se pune capac la fiecare alveola. Se da la rece. Dupa racire se scoate prajitura din forme, se toarna glazura si se decoreaza.