Prajitura cu iaurt si zmeura
Prajitura cu iaurt si zmeura
Reteta
Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
---|---|---|---|
Foaie | 1.000 | kg | Vero Extra Cake |
Foaie | 0.600 | kg | oua |
Foaie | 0.500 | kg | ulei |
Foaie | 0.200 | kg | Farcitura Raspberry |
Crema de iaurt si zmeura | 0.250 | kg | Rosette |
Crema de iaurt si zmeura | 0.500 | kg | Cream Yogo |
Crema de iaurt si zmeura | 0.250 | kg | Farcitura Raspberry |
Crema de iaurt | 0.750 | kg | Rosette |
Crema de iaurt | 1.500 | kg | Cream Yogo |
Filling | 0.200 | kg | Farcitura Raspberry |
Decor | 0.100 | kg | Paletta Coldjel |
Decor | 0.050 | kg | Rosette |
Decor | decoratiuni din ciocolata |
Mod de lucru
Foi
Se mixeaza cu telul primele 3 ingredientele timp de 7 - 8 minute la viteza mare. Compozitia se toarna in 2 tavi 60/40, tapetate cu hartie de copt. Coace se realizeaza timp de 8-10 minute la 200°C.
Crema de iaurt si zmeura
Se spumeaza Rosette, se adauga Cream Yogo, Farcitura Raspberry si se omogenizeaza.