Rețete Rețete

Prajitura cu fistic si lime

Reteta

Grup Greutate / Volum Unitate Produs
Foaie 0.900 kg Genoise ES
0.900 kg ou
Crema de fistic si lime 2.000 kg Rosette
0.600 kg Chocolatier Pistacchio
0.300 kg Zeesan Neutral
0.200 kg apa
0.200 kg zeama de lamaie
0.050 kg coaja lime
Glazura si decor 0.200 kg Miroir Aroma Neutral
0.300 kg Rosette
decoratiuni Bon Ton
fructe proaspete

Mod de lucru

Foaie

    Se mixeaza cu telul ingredientele timp de  7 minute la viteza mare. Compozitia se toarna in 3  tavi 60/40, tapetate cu hartie de copt.  Coacerea se realizeaza la temperatura de 220°C, timp de 5  minute.

    Crema de fistic si lime 

    Se amesteca   Zeesan Neutral hidratat cu  Rosette spumata, se adauga Chocolatier Pistacchio, zeama si coaja de lime si se omogenizeaza. 

    Asamblare:

    • foaie
    • crema
    • foaie
    • crema
    • foaie
    • crema
    • glazura
    • decor
    Prajitura cu fistic si lime