Prajitura cu fistic si lime
Prajitura cu fistic si lime
Reteta
Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
---|---|---|---|
Foaie | 0.900 | kg | Genoise ES |
0.900 | kg | ou | |
Crema de fistic si lime | 2.000 | kg | Rosette |
0.600 | kg | Chocolatier Pistacchio | |
0.300 | kg | Zeesan Neutral | |
0.200 | kg | apa | |
0.200 | kg | zeama de lamaie | |
0.050 | kg | coaja lime | |
Glazura si decor | 0.200 | kg | Miroir Aroma Neutral |
0.300 | kg | Rosette | |
decoratiuni Bon Ton | |||
fructe proaspete |
Mod de lucru
Foaie
Se mixeaza cu telul ingredientele timp de 7 minute la viteza mare. Compozitia se toarna in 3 tavi 60/40, tapetate cu hartie de copt. Coacerea se realizeaza la temperatura de 220°C, timp de 5 minute.
Crema de fistic si lime
Se amesteca Zeesan Neutral hidratat cu Rosette spumata, se adauga Chocolatier Pistacchio, zeama si coaja de lime si se omogenizeaza.
Asamblare:
- foaie
- crema
- foaie
- crema
- foaie
- crema
- glazura
- decor