Prajitura cu cafea
Prajitura cu cafea
Reteta
Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
---|---|---|---|
Foaie | 2.000 | kg | Coffee Cake |
0.900 | kg | oua | |
0.900 | kg | ulei | |
0.100 | l | apa | |
Crema Tiramisu | 0.500 | kg | Zeesan Tiramisu |
0.600 | l | apa | |
2.500 | kg | Rosette | |
Glazura si decor | 0.800 | kg | Chocolina Cream&Cover |
decoratiuni din ciocolata |
Mod de lucru
Foaie
Se mixează cu paleta ingredientele timp de 4-5 minute la viteza medie. Compoziția se toarnă în 4 tăvi 60/40, tapetate cu hârtie de copt. Coacerea se realizează la temperatura de 180°C, timp de 5-6 minute.
Cremă tiramisu
Se amestecă ușor Zeesan-ul cu apa, până la dizolvarea totală, după care se adaugă Rosette semispumată și se omogenizează.
Produse
Chocollina Cream&Cover
Umplutură pe bază de grăsimi, cu textură cremoasă și gust intens de ciocolată neagră, pentru produse de cofetărie și patiserie.
Gama Zeesan
Stabilizator pudră utilizată pentru șarlote, mousse-uri și ca umplutură pentru prăjituri și torturi.
Rosette
Bază pentru cremă aerată dulce cu grăsime vegetală, tratată UHT (imitație de frișcă).