Rețete Rețete

Prajitura cu cafea

Reteta

Grup Greutate / Volum Unitate Produs
Foaie 2.000 kg Coffee Cake
0.900 kg oua
0.900 kg ulei
0.100 l apa
Crema Tiramisu 0.500 kg Zeesan Tiramisu
0.600 l apa
2.500 kg Rosette
Glazura si decor 0.800 kg Chocolina Cream&Cover
decoratiuni din ciocolata

Mod de lucru

Foaie 

Se mixează cu paleta ingredientele timp de 4-5 minute la viteza medie. Compoziția se toarnă în 4 tăvi 60/40, tapetate cu hârtie de copt. Coacerea se realizează la temperatura de 180°C, timp de 5-6 minute.

Cremă tiramisu

Se amestecă ușor Zeesan-ul cu apa, până la dizolvarea totală, după care se adaugă Rosette semispumată și se omogenizează.

Prajitura cu cafea

Produse

Chocollina Cream&Cover

Umplutură pe bază de grăsimi, cu textură cremoasă și gust intens de ciocolată neagră, pentru produse de cofetărie și patiserie.

Gama Zeesan

Stabilizator pudră utilizată pentru șarlote, mousse-uri și ca umplutură pentru prăjituri și torturi.

Rosette

Bază pentru cremă aerată dulce cu grăsime vegetală, tratată UHT (imitație de frișcă).