Prajitura Cafea
Prajitura Cafea
Foaie
0.750 kg | Coffee Cake | |
0.350 kg | oua | |
0.350 kg | ulei | |
0.040 L | apa |
Crema ciocolata alba
0.300 kg | Rosette | |
0.300 kg | Chocolina White | |
0.500 kg | Patissier Strawberry |
Crema ciocolata
0.400 kg | Chocolina Hazelnut | |
0.200 kg | Rosette | |
0.200 kg | Panna Cotta |
Glazura
0.300 kg | Chocolina Cream&Cover | |
0.020 L | ulei |
Mod de lucru
Foaie
Se mixeaza toate ingredientele, cu paleta, la viteza medie timp de 4-5 minute. Compozitia se intinde intr-o tava 60/40 cm, tapetata cu hartie si se coace la 180℃ , timp de 10-12 minute. Dupa raciere, blatul se taie in 2 parti egale.
Crema ciocolata alba
Se topeste Chocolina White la bain marie si se omogenizeaza cu Rosette spumata. Se adauga peste stratul de Patissier Strawberry.
Crema ciocolata
Se incalzeste Panna Cotta, se adauga Chocolina Hazelnut,se omogenizeaza, iar la final se incorporeaza Rossete spumata.
Glazura
Se topeste Chocolina Cream And Cover la bain marie si se incorporeaza usor uleiul. Amestecul se toarna pe suprafata prajiturii bine racita.
Produse
Chocollina Cream&Cover
Umplutură pe bază de grăsimi, cu textură cremoasă și gust intens de ciocolată neagră, pentru produse de cofetărie și patiserie.
Chocollina White
Umplutură pe bază de grăsimi, cu textură cremoasă și gust intens de lapte și vanilie, pentru produse de cofetărie și patiserie.