Mini eclere Pastel
Mini eclere Pastel
Reteta
Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
---|---|---|---|
Coji eclere | 0.340 | kg | Jello Total Cold |
0.480 | L | apa | |
Umplutura | 0.800 | kg | Chocolina White |
0.400 | kg | Rosette | |
Glazura | 0.300 | kg | Chocolina White |
0.030 | kg | ulei | |
colorant |
Mod de lucru
Coji eclere
Se mixează toate ingredientele la viteza mare cu paleta, timp de 12 minute. Compoziția obținută se toarnă cu posh-ul prevăzut cu spriț, pe tavă tapetată cu hârtie de copt. Coacerea se realizează timp de 20 de minute, la temperatura 200°C. (în momentul întroducerii în cuptor, temperatura trebuie sa fie de 220°C, iar apoi se scade la 200°C).
Umplutură
Se spumează Rosette și se amestecă cu Chocolina White.
Glazură
Se încălzește la bain-marie Chocolina White, se adaugă uleiul și se omogenizează. La final se colorează.
Produse
Chocollina White
Umplutură pe bază de grăsimi, cu textură cremoasă și gust intens de lapte și vanilie, pentru produse de cofetărie și patiserie.