Macarons
Macarons
Reteta
Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
---|---|---|---|
Compozitie | 1.000 | kg | Almond Macaronmix |
0.200 | kg | apa | |
colorant | |||
Umplutura | 0.100 | kg | Arabesque Blanc 29 |
0.100 | L | Rosette | |
0.300 | kg | Cream Nes/Choco-Vanilla/Vanilla |
Mod de lucru
Compozitie
Se mixeaza cu paleta, la viteza a doua, Almond Macaronmix si apa timp de 5 minute. Compozitia se toarna cu posul in tavile tapetate cu hartie de copt. Se lasa timp de o ora la temperature mediului ambient. Coacerea se realizeaza la temperatura de 130°C, timp de 25 de minute.
Mod de lucru
Se incalzeste ciocolata si se incorporeaza Rosette La final se adauga Cream si se omogenizeaza. Piesele de macarons se unesc cu umplutura, două câte două.
Produse
Almond Macaronmix
Mix pulverulent pentru obținerea produselor de cofetărie tip macaron.
Cream Vanilla
Cremă de vanilie cu smântână, gata de utilizat, pentru produse de cofetărie și patiserie.