Coşuleţe Bianca
Coşuleţe Bianca
Reteta
Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
---|---|---|---|
Bezeaua | 0.5 | kg | Bianca Meringue |
Bezeaua | 0.5 | kg | apă |
Bezeaua | 0.75 | kg | zahăr pudră |
Bezeaua | 0.100 | kg | Zeesan Strawberry |
Umplutura de fructe | 1 | kg | Patissier Sour Cherry |
Decor | 1 | kg | căpşuni proaspete |
Decor | 1 | kg | Paletta Coldjel |
Mod de lucru
Se amestecă Bianca Meringue cu apa şi jumatate din cantitatea de zahăr şi se mixează 5-8 minute la viteză mare. Se adaugă restul de zahăr împreună cu Zeesan Strawberry şi se continuă mixarea uşor încă 3 minute. Compoziţia rezultată se toarnă în formă de coşuleţ, cu poşul prevăzut cu şpriţ, pe tava tapetata cu hârtie de copt. Se introduce în cuptor şi se coace timp de 60 de minute la temperatura de 90°C, fără umiditate. După răcire, coşuleţele se umplu cu Paletta Patissier Sour Cherry si se decorează cu căpşuni. Pentru menţinerea prospeţimii fructului, acesta se unge cu o peliculă de Paletta ColdJel.
Din această reţetă rezultă 50 de coşuleţe.