Rețete Rețete

Coşuleţe Bianca

Reteta

Grup Greutate / Volum Unitate Produs
Bezeaua 0.5 kg Bianca Meringue
Bezeaua 0.5 kg apă
Bezeaua 0.75 kg zahăr pudră
Bezeaua 0.100 kg Zeesan Strawberry
Umplutura de fructe 1 kg Patissier Sour Cherry
Decor 1 kg căpşuni proaspete
Decor 1 kg Paletta Coldjel

Mod de lucru

Se amestecă Bianca Meringue cu apa şi jumatate din cantitatea de zahăr şi se mixează 5-8  minute la viteză mare. Se adaugă restul de zahăr împreună cu  Zeesan Strawberry şi se continuă mixarea uşor încă 3 minute. Compoziţia rezultată se toarnă în formă de coşuleţ, cu poşul prevăzut cu şpriţ, pe tava tapetata cu hârtie de copt. Se introduce în cuptor şi se coace timp de 60 de minute la temperatura de 90°C, fără umiditate. După răcire, coşuleţele se umplu cu Paletta Patissier Sour Cherry si se decorează cu căpşuni. Pentru menţinerea prospeţimii fructului, acesta se unge cu o peliculă de Paletta ColdJel.
Din această reţetă rezultă 50 de coşuleţe.

Coşuleţe Bianca