Cheesecake
Cheesecake
Reteta
Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
---|---|---|---|
Blat | 0,085 | kg | Zela Creme 70 |
Blat | 0,035 | kg | Soft & Easy |
Blat | 0,135 | kg | făină albă tip 480 |
Blat | 0,008 | kg | sare |
Blat | 0,016 | kg | zahăr pudră |
Blat | 0,010 | kg | răzătură de lămâie |
Cremă de brânză | 0,300 | kg | Cheesekrem |
Cremă de brânză | 0,005 | kg | Flavour Lemon |
Cremă de brânză | 0,700 | kg | brânză Mascarpone |
Cremă de brânză | 0,300 | kg | ouă |
Cremă de brânză | 0,200 | kg | zahăr |
Cremă de brânză | 0,500 | kg | apă rece |
Glazură de fructe | 0,200 | kg | Patissier Forest Fruits |
Decor | Rosette |
Mod de lucru
Pentru blat:
Se malaxează ingredientele timp de 2-3 minute la prima viteză şi 4-5 minute la viteza a doua, excepţie făcând grăsimea Zela Creme, care se adaugă spre sfârşitul malaxării. Se obţine un aluat bine malaxat, care se lasă la odihnă timp de 5-10 minute.
Pentru crema de brânză:
Se mixează Cheesekrem cu apa timp de 2-3 minute la viteza medie, apoi se adaugă restul ingredientelor, mixându-se la viteza medie, până la omogenizare.
Prepararea tartei:
Aluatul de tartă se întinde în foaie subţire, se aşează ca bază într-o tavă rotundă cu pereţii mai înalţi, sau o formă de tort cu diametrul de 24 cm. Se îmbracă şi pereţii tăvii, iar la sfârşit se adaugă crema de brânză şi se dă la cuptor. Coacerea se realizează la temperatura de 130°C, timp de 30- 40 minute. După răcire, se aplică pe suprafaţă, în strat subţire, glazura de fructe. La final se decorează cu frisca.
Produse
Cheesekrem
Mix pulverulent pentru prepararea cremei cu brânză.