Bomboane cu crema de ciocolata
Bomboane cu crema de ciocolata
Reteta
Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
---|---|---|---|
baza | 0.250 | kg | Arabesque Noir 58 |
0.500 | kg | pasta de arahide | |
Glazura | 0.500 | kg | Arabesque Lait 34 |
Mod de lucru
Baza
Se topeste ciocolata si se omogenizeaza cu pasta de arahide. Pasta obtinuta se intinde intr-o tava 40/60. Se dau la frigider si se mentin pana capata o consistenta semidura.
Glazura
Se incalzeste ciocolata pana la temperatura de 30°C si se imerseaza fiecare piese. Apoi se asaza in frigider.
Produse
Arabesque Blanc 29
Ciocolată belgiană de calitate superioară, cu 29% conținut de cacao, cu gust intens de ciocolată cu lapte și o notă subtilă de vanilie, pentru o gamă completă de aplicații în cofetărie.
Arabesque Lait 34
Ciocolată belgiană de calitate superioară, cu 34% conținut de cacao, cu gust intens de ciocolată cu lapte și o notă subtilă de caramel, pentru o gamă completă de aplicații în cofetărie.
Arabesque Noir 58
Ciocolată belgiană de calitate superioară, cu 58% conținut de cacao, cu gust intens de ciocolată neagră, pentru o gamă completă de aplicații în cofetărie.