Paine ProCereal
Paine ProCereal
Reteta
Greutate / Volum | Unitate | Produs |
---|---|---|
1000 | g | faina de grau tip 650 |
1000 | g | Panomix ProCereal |
30 | g | drojdie proaspata |
0 | g | sare (mixul contine sare) |
590 | ml | apa (in funtie de calitatea fainii) |
Mod de lucru
Se amesteca toate ingredientele si se malaxeaza timp de 7 minute la viteza I si 3-4 minute la viteza a II-a a. Temperatura aluatului trebuie sa fie de 26-28 °C.
Aluatul se lasa la odihna 10 minute, se taie in bucati, se modeleaza in forma de buturuga si se decoreaza cu Prokorn Decoration. Dospirea finala se realizeaza timp de 50-60 minute la 35 °C si umiditate relativa de 75 %. Inainte de coacere pe suprafata produsului se efectueaza 3 taieturi longitudinale. Coacerea se realizeaza la 230-240 °C timp de 20 de minute, in cuptorul cu aburi.
Produse
Panomix ProCereal
Mix pulverulent destinat obținerii pâinii multicereale.