Cheese Easter Delight
Cheese Easter Delight
Reteta
Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
---|---|---|---|
Aluat | 0,500 | kg | Bratislava Pastry Mix |
0,500 | kg | făină tip 550/480 | |
0,030 | kg | drojdie | |
0,370 | kg | unt 82% | |
0,270 | kg | apă | |
Umplutură de brânză | 2,000 | kg | brânză proaspătă de vaci |
0,800 | kg | Cheesekrem | |
0,800 | kg | smântână | |
1,000 | kg | ouă | |
0,200 | kg | zahăr | |
0,160 | kg | amidon de cartofi | |
0,025 | kg | Flavour Vanillie | |
Decor | Mont Blanc Schnee | ||
Mod de lucru
Aluat
Preparare aluat: se mixează toate ingredientele timp de 5-6 minute la viteza 1 și 2-3 minute la viteza 2. Divizare și modelare: aluatul obținut se divizează la 0.2 kg și se modelează rotund. Pauza la rece: bucățile de aluat modelate rotund se lasă la 5°C timp de 45-60 minute.
Crema de brânză
Prepararea cremei de brânză: se amestecă toate ingredientele, la mixerul planetar, cu paleta, la viteza mică, timp de 4-5 minute. Modelare și ansamblare: bucățile de aluat se iau de la frigider și se întind sub forma de foaie la o dimensiune care să acopere o tavă rotundă cu diametrul de 21 cm și înălțimea de 4 cm.
Foaia obținută de așează în tava pulverizată în prealabil cu Carlex și se fasonează pe margini pentru un aspect mai uniform. Pentru fiecare foaie pregătită ca mai sus, se adaugă 0.6 kg cremă de brânză și se uniformizează în tavă cu ajutorul unei spatule sau gripci. Înainte de coacere, se spoiesc cu un strat fin de ou melanj.
Coacere: se coc pentru 60-70 minute la 150°C cu ventilația la minimum.
Decorare
După răcire, se pudrează cu Mont Blanc Schnee.
Produse
Bratislava Pastry Mix
Mix pulverulent pentru prepararea aluaturilor de patiserie precum cornuri bratislava, beigli și linzer.
Cheesekrem
Mix pulverulent pentru prepararea cremei cu brânză.
Flavour Vanilla
Aromă termostabilă concentrată de vanilie pentru produse de patiserie și cofetărie.