Rețete Rețete

Mango Sweet Cake

Reteta

Grup Greutate / Volum Unitate Produs
Dacquoise de mac 0,500 kg Bianca Meringue
0,500 kg apă
0,250 kg Mohn Quick
0,100 kg făină
0,500 kg zahăr tos
Cheescake Mousse 0,600 kg Zeela Soft Ser
0,300 kg cremă de brânză Philadelphia
0,200 kg zahăr
0,600 kg Rosette
0,020 kg gelatină
0,100 kg lapte
Inserție de mango 0,900 kg Fruit Filling Mango
Glazură oglindă 0,100 kg apă
0,140 kg zahăr
0,050 ml lapte condensat
0,010 kg gelatină
0,150 kg Arabesque Blanc 29
0,015 kg colorant alimentar
Decor flori comestibile
Satina White

Mod de lucru

Dacquise de mac

Se mixează cu telul ingredientele timp de 10 minute la viteza mare. După formarea bezelei adăugăm Mohn Quick și încorporăm lejer. Compoziția se toarnă în tavă 60/40, tapetată cu hârtie de copt. Coacerea se realizează la temperatura de 175°C, timp de aproximativ 20 de minute.

Cheesecake Mousse

Se spumează Zeela Soft Ser cu crema de brânză și zahărul, se adaugă treptat Rosette. Gelatina rehidratată se adaugă în laptele fierbinte și după o turnăm în fir subțire.

Glazură oglindă

Se fierbe un sirop din apă și zahăr care se toarnă peste Arabesque Blanc 29 și laptele condensat. La final adăugăm gelatina hidratată și emulsionăm cu ajutorul unui blender vertical pentru glazuri.

Mod de ansamblare

  • blat
  • cremă
  • blat
  • cremă
  • grazură
  • decor
Mango Sweet Cake

Produse

Satina White

Cuvertură de lapte, sub formă de dropsuri, pentru glazurarea și decorarea produselor de cofetărie și patiserie.

Satina Dark

Cuvertură de cacao, sub formă de dropsuri pentru glazurarea și decorarea produselor de cofetărie și patiserie.

Satina White

Cuvertură de lapte, sub formă de dropsuri, pentru glazurarea și decorarea produselor de cofetărie și patiserie.

Zeela Soft Ser

Umplutură de brânză, stabilă la coacere, pentru produse de patiserie și cofetărie.

FruitFul Blueberry

Umplutură cu 70% conținut afine, stabilă la coacere și congelare-decongelare, pentru produse de cofetărie și patiserie.

FruitFul Black Currant

Umplutură cu 70% conținut de coacăze negere, stabilă la coacere și congelare-decongelare, pentru produse de cofetărie și patiserie.

FruitFul Strawberry

Umplutură cu 70% conținut de căpșuni, stabilă la coacere și congelare-decongelare, pentru produse de cofetărie și patiserie.

FruitFul Red Cherry

Umplutură cu 70% conținut de cireșe, stabilă la coacere și congelare-decongelare, pentru produse de cofetărie și patiserie.

FruitFul Mango

Umplutură cu 70% conținut de mango, stabilă la coacere și congelare-decongelare, pentru produse de cofetărie și patiserie.

Mohn Quick

Mix pentru obținerea umpluturii cu mac.

FruitFul Orange Cream

Cremă de portocală cu 25% portocale, stabilă la coacere și congelare-decongelare, pentru produse de cofetărie și patiserie.

FruitFul Lemon Cream

Cremă de lămâie cu 70% suc de lămâie, stabilă la coacere și congelare-decongelare, pentru produse de cofetărie și patiserie.

FruitFul Pear

Umplutură cu 70% conținut de pere, stabilă la coacere și congelare-decongelare, pentru produse de cofetărie și patiserie.

Bianca Meringue

Mix pulverulent pentru obținerea produselor de cofetărie tip bezea și nuga.

Rosette

Bază pentru cremă aerată dulce cu grăsime vegetală, tratată UHT (imitație de frișcă).

Arabesque Blanc 29

Ciocolată belgiană de calitate superioară, cu 29% conținut de cacao, cu gust intens de ciocolată cu lapte și o notă subtilă de vanilie, pentru o gamă completă de aplicații în cofetărie.

FruitFul Black Cherry

Umplutură cu 70% conținut de vișine, stabilă la coacere și congelare-decongelare, pentru produse de cofetărie și patiserie.

Satina Dark

Cuvertură de cacao, sub formă de dropsuri pentru glazurarea și decorarea produselor de cofetărie și patiserie.