Mango Sweet Cake
Mango Sweet Cake
Reteta
Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
---|---|---|---|
Dacquoise de mac | 0,500 | kg | Bianca Meringue |
0,500 | kg | apă | |
0,250 | kg | Mohn Quick | |
0,100 | kg | făină | |
0,500 | kg | zahăr tos | |
Cheescake Mousse | 0,600 | kg | Zeela Soft Ser |
0,300 | kg | cremă de brânză Philadelphia | |
0,200 | kg | zahăr | |
0,600 | kg | Rosette | |
0,020 | kg | gelatină | |
0,100 | kg | lapte | |
Inserție de mango | 0,900 | kg | Fruit Filling Mango |
Glazură oglindă | 0,100 | kg | apă |
0,140 | kg | zahăr | |
0,050 | ml | lapte condensat | |
0,010 | kg | gelatină | |
0,150 | kg | Arabesque Blanc 29 | |
0,015 | kg | colorant alimentar | |
Decor | flori comestibile | ||
Satina White |
Mod de lucru
Dacquise de mac
Se mixează cu telul ingredientele timp de 10 minute la viteza mare. După formarea bezelei adăugăm Mohn Quick și încorporăm lejer. Compoziția se toarnă în tavă 60/40, tapetată cu hârtie de copt. Coacerea se realizează la temperatura de 175°C, timp de aproximativ 20 de minute.
Cheesecake Mousse
Se spumează Zeela Soft Ser cu crema de brânză și zahărul, se adaugă treptat Rosette. Gelatina rehidratată se adaugă în laptele fierbinte și după o turnăm în fir subțire.
Glazură oglindă
Se fierbe un sirop din apă și zahăr care se toarnă peste Arabesque Blanc 29 și laptele condensat. La final adăugăm gelatina hidratată și emulsionăm cu ajutorul unui blender vertical pentru glazuri.
Mod de ansamblare
- blat
- cremă
- blat
- cremă
- grazură
- decor
Produse
Satina White
Cuvertură de lapte, sub formă de dropsuri, pentru glazurarea și decorarea produselor de cofetărie și patiserie.
Satina Dark
Cuvertură de cacao, sub formă de dropsuri pentru glazurarea și decorarea produselor de cofetărie și patiserie.
Satina White
Cuvertură de lapte, sub formă de dropsuri, pentru glazurarea și decorarea produselor de cofetărie și patiserie.
Zeela Soft Ser
Umplutură de brânză, stabilă la coacere, pentru produse de patiserie și cofetărie.
FruitFul Blueberry
Umplutură cu 70% conținut afine, stabilă la coacere și congelare-decongelare, pentru produse de cofetărie și patiserie.
FruitFul Black Currant
Umplutură cu 70% conținut de coacăze negere, stabilă la coacere și congelare-decongelare, pentru produse de cofetărie și patiserie.
FruitFul Strawberry
Umplutură cu 70% conținut de căpșuni, stabilă la coacere și congelare-decongelare, pentru produse de cofetărie și patiserie.
FruitFul Red Cherry
Umplutură cu 70% conținut de cireșe, stabilă la coacere și congelare-decongelare, pentru produse de cofetărie și patiserie.
FruitFul Mango
Umplutură cu 70% conținut de mango, stabilă la coacere și congelare-decongelare, pentru produse de cofetărie și patiserie.
Mohn Quick
Mix pentru obținerea umpluturii cu mac.
FruitFul Orange Cream
Cremă de portocală cu 25% portocale, stabilă la coacere și congelare-decongelare, pentru produse de cofetărie și patiserie.
FruitFul Lemon Cream
Cremă de lămâie cu 70% suc de lămâie, stabilă la coacere și congelare-decongelare, pentru produse de cofetărie și patiserie.
FruitFul Pear
Umplutură cu 70% conținut de pere, stabilă la coacere și congelare-decongelare, pentru produse de cofetărie și patiserie.
Bianca Meringue
Mix pulverulent pentru obținerea produselor de cofetărie tip bezea și nuga.
Rosette
Bază pentru cremă aerată dulce cu grăsime vegetală, tratată UHT (imitație de frișcă).
Arabesque Blanc 29
Ciocolată belgiană de calitate superioară, cu 29% conținut de cacao, cu gust intens de ciocolată cu lapte și o notă subtilă de vanilie, pentru o gamă completă de aplicații în cofetărie.
FruitFul Black Cherry
Umplutură cu 70% conținut de vișine, stabilă la coacere și congelare-decongelare, pentru produse de cofetărie și patiserie.
Satina Dark
Cuvertură de cacao, sub formă de dropsuri pentru glazurarea și decorarea produselor de cofetărie și patiserie.