Garden Inspired Cake
Garden Inspired Cake
Reteta
Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
---|---|---|---|
Foaie de fistic | 0,500 | kg | Green Velvet Cake |
0,325 | kg | ouă | |
0,065 | kg | ulei | |
0,090 | kg | apă | |
Cremeux de fistic | 0,500 | kg | Panna Cotta |
0,200 | kg | Rosette | |
0,250 | kg | Chocolatier Pistacchio | |
0,020 | kg | gelatină | |
Inserție de zmeură | 0,200 | kg | Farcitura Raspberry |
0,300 | kg | Rosette | |
0,200 | kg | Panna Cotta | |
0,100 | kg | Zeesan Strawberry | |
Glazură și decor | Spray Velvet Green | ||
crumble | |||
flori comestibile |
Mod de lucru
Foaie de fistic
Se mixează cu telul toate ingredientele, mai puțin uleiul, timp de 5 minute la viteza mare. În ultimul minut se adaugă uleiul. Compoziția se toarnă în tavă 60/40, tapetată cu hârtie de copt. Coacerea se realizează la temperatura de 200°C, timp de 5-6 minute cu abur 2 secunde.
Cremeux de fistic
Se încălzește la bain marie Chocolatier Pistachio și Panna Cotta, adăugăm Rosette spumată și gelatina topită.
Inserție de zmeură
Rosette o spumăm împreună cu Zeesan Strawberry, după adăugăm Farcitura Raspberry și Panna Cotta încălzită. După omogenizare umplem formele de silicon și le lăsăm la abatitor minim 4 ore.
Mod de asamblare
- blat
- cremă
- inserție
- decor
Produse
Gama Zeesan
Stabilizator pudră utilizată pentru șarlote, mousse-uri și ca umplutură pentru prăjituri și torturi.
Miroir Aroma Neutral
Glazură neutră cu aromă naturală de caise și pentru decorarea produselor de cofetărie.
Green Velvet Cake
Mix pentru prepararea foilor de prăjituri și a ruladelor cu aromă de fistic.
Panna Cotta
Cremă desert tratată UHT, 10% grăsime.
Rosette
Bază pentru cremă aerată dulce cu grăsime vegetală, tratată UHT (imitație de frișcă).
Chocolatier Pistacchio
Umplutură premium pe bază de grăsimi, cu textură cremoasă și gust autentic de fistic.