Forest fruit easter delight
Forest fruit easter delight
Reteta
Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
---|---|---|---|
Blat | 1,000 | kg | Purple Velvet Cake |
0,180 | kg | apă | |
0,650 | kg | ouă | |
0,130 | kg | ulei | |
Cremă | 2,800 | kg | branză proaspătă de vaci |
3,300 | kg | Zeela Soft Ser | |
0,600 | kg | Rosette | |
1,100 | kg | Zeesan Curd Cheese | |
1,100 | kg | apă | |
0,900 | kg | Chocolina Burgundy |
Mod de lucru
Blat
Se spumează la mixerul planetar, cu telul, Purple Velvet Cake împreună cu oul și apa timp de 30 de secunde la viteza mică și 5-6 minute la viteza mare. În ultimul minut de mixare, se adaugă treptat uleiul. Se toarnă câte 200-220 g compoziție într-o tavă rotundă (spoită în prelabil cu Carlex), cu diametrul de 21 cm și înălțimea de 5 cm) și se coc la 190°C, timp de aproximativ 22-25 de minute. La final se obțin 9 blaturi.
Cremă de brânză
Se amestecă brânza de vaci (pasată) cu Zeela Soft Ser și cu Rosette până se obține o cremă omogenă. Separat se amestecă Zeesan Curd Cheese cu apa, după care se amestecă cu crema obținută anterior până la omogenizare. La final, se adaugă Chocollina Burgundy, temperată în prealabil și se amestecă din nou până la omogenizare.
Asamblare
Peste fiecare blat (9 bucăți), se adaugă cu posh-ul, având grijă să evităm golurile de aer, câte ~ 1 kg de cremă și se finizează la partea superioară, folosind o spatulă.
Refrigerare
Produsul se lasă la rece pentru cel puțin 4 ore, după care se decorează după inspirație.
Produse
Purple Velvet Cake
Mix pentru prepararea foilor de prăjituri și a ruladelor cu aromă de fructe de pădure.
Zeela Soft Ser
Umplutură de brânză, stabilă la coacere, pentru produse de patiserie și cofetărie.
Gama Zeesan
Stabilizator pudră utilizată pentru șarlote, mousse-uri și ca umplutură pentru prăjituri și torturi.
Chocollina Burgundy
Umplutură pe bază de grăsimi, cu textură cremoasă și gust intens de iaurt și coacăze negre, pentru produse de cofetărie și patiserie.