Easter Egg Cheesecake
Easter Egg Cheesecake
Reteta
Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
---|---|---|---|
Pate Sucree | 0,515 | kg | unt |
0,326 | kg | zahăr pudră | |
0,103 | kg | făină de migdale | |
0,002 | kg | sare | |
0,193 | kg | ouă | |
0,859 | kg | făină de grâu | |
Cremă cheesecake | 0,150 | kg | Rosette |
0,150 | kg | Zeela Soft Ser | |
Glazură și decor | Krem Line Toffii | ||
decorațiuni din ciocolată | |||
Hazelnut Krokant |
Mod de lucru
Pate sucree
Se mixează cu paleta ingredientele timp de 4-5 minute la viteza medie. Aluatul obținut se lasă la rece pentru minim 12 ore, după de întinde o foaie de grosime 3 mm și se decupează forma de biscuite. Se coace la 200°C pentru aproximativ 8 minute.
Cremă de cheesecake
Toate ingredientele se mixează împreună până devin o cremă fermă omogenă.
Mod de ansamblare
- Formă ciocolata
- crumble
- cremă de cheesecake
- decor
Produse
Zeela Soft Ser
Umplutură de brânză, stabilă la coacere, pentru produse de patiserie și cofetărie.
Gama Krem Line
Cremă de cofetărie pe bază de grăsimi vegetale utilizată pentru decorare și glazură.
Hazelnut Krokant
Zahăr caramelizat cu alune de pădure.
Rosette
Bază pentru cremă aerată dulce cu grăsime vegetală, tratată UHT (imitație de frișcă).