Blueberry Special Cake
Blueberry Special Cake
Reteta
Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
---|---|---|---|
Foaie | 0,500 | kg | Genoise ES |
0,500 | kg | ouă | |
Cremă de afine | 0,600 | kg | Chocolina Burgundy |
0,800 | kg | Panna Cotta | |
0,350 | kg | Rosette | |
0,040 | kg | gelatină | |
Gem de afine | 1,000 | kg | Jam Extra Afine |
0,020 | kg | gelatină | |
Cremă de iaurt | 0,100 | kg | Rap Yogofresh |
0,100 | kg | apă | |
0,100 | kg | Panna Cotta | |
0,100 | kg | Rosette | |
Glazură și decor | Miroir Aroma Neutral | ||
Rosette |
Mod de lucru
Foaie
Se mixează cu telul ingredientele timp de 7 minute la viteza mare. Compoziția se toarnă în tavă 60/40, tapetată cu hârtie de copt. Coacerea se realizează la temperatura de 220°C, timp de 5 minute.
Cremă de afine
Se încălzește la bain marie, Chocollina Burgundy împreună cu Panna Cotta, după adăugăm Rosette spumată și gelatina hidratată și topită.
Cremă de iaurt
Apa și Rap Yogofresh se alifiază până devin omogene, adăugăm Rosette semispumată și Panna Cotta ușor încălzită.
Mod de asamblare
- blat
- cremă de afine
- gem de afine
- cremă de iaurt
- glazură
- decor
Produse
Chocollina Burgundy
Umplutură pe bază de grăsimi, cu textură cremoasă și gust intens de iaurt și coacăze negre, pentru produse de cofetărie și patiserie.
Jam Extra Caise
Umplutură termostabilă cu 65% conținut de caise, pentru produse de patiserie și cofetărie.
Jam Extra Afine
Umplutură termostabilă cu 50% conținut de afine pentru produse de patiserie și cofetărie.
Genoise ES
Mix pentru blaturi, foi de ruladă şi pandişpan cu aromă de vanilie.
Jam Extra Extra Szilva
Umplutură termostabilă cu 60% conținut de prune, pentru produse de patiserie și cofetărie.
Rap Yogofresh
Cremă instant cu aromă de iaurt.
Miroir Aroma Neutral
Glazură neutră cu aromă naturală de caise și pentru decorarea produselor de cofetărie.
Panna Cotta
Cremă desert tratată UHT, 10% grăsime.
Rosette
Bază pentru cremă aerată dulce cu grăsime vegetală, tratată UHT (imitație de frișcă).