Rețete Rețete

White forest

Reteta

Grup Greutate / Volum Unitate Produs
Foaie 0,750 kg Vero Dark Select
0,300 kg oua
0,300 kg ulei
0,300 kg apa
Crema de vanilie 0,800 kg Rosette
0,200 kg Presta Vanilla
0,200 kg Arabesque Blanc 29
Crema de cirese 0,400 kg FruitFul Red Cherry
0,800 kg Rosette
Glazura si decor 0,400 kg Miroir Aroma Neutral
fructe proaspete
frunze de menta proaspata

Mod de lucru

Foaie

Se mixeaza cu paleta ingredientele timp de  6-7 minute la viteza medie. Compozitia se toarna in  tava 60/40, tapetata cu hartie de copt.  Coacerea se realizeaza la temperatura de 200°C, timp de 7-8  minute.

Crema de vanilie

Se incalzeste Arabesque Blanc 29, se amesteca cu Rosette, apoi se incorporeaza Presta Vanilla.

    Crema de cirese

    Rosette se spumeaza apoi se amesteca partial cu Fruit Filling Red Cherry.

    White forest