White forest
White forest
Reteta
Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
---|---|---|---|
Foaie | 0,750 | kg | Vero Dark Select |
0,300 | kg | oua | |
0,300 | kg | ulei | |
0,300 | kg | apa | |
Crema de vanilie | 0,800 | kg | Rosette |
0,200 | kg | Presta Vanilla | |
0,200 | kg | Arabesque Blanc 29 | |
Crema de cirese | 0,400 | kg | FruitFul Red Cherry |
0,800 | kg | Rosette | |
Glazura si decor | 0,400 | kg | Miroir Aroma Neutral |
fructe proaspete | |||
frunze de menta proaspata |
Mod de lucru
Foaie
Se mixeaza cu paleta ingredientele timp de 6-7 minute la viteza medie. Compozitia se toarna in tava 60/40, tapetata cu hartie de copt. Coacerea se realizeaza la temperatura de 200°C, timp de 7-8 minute.
Crema de vanilie
Se incalzeste Arabesque Blanc 29, se amesteca cu Rosette, apoi se incorporeaza Presta Vanilla.
Crema de cirese
Rosette se spumeaza apoi se amesteca partial cu Fruit Filling Red Cherry.