Prajitura cu fistic si lamaie
Prajitura cu fistic si lamaie
Reteta
Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
---|---|---|---|
Foaie | 0,750 | kg | Fantasy Lemon Cake |
0,270 | kg | oua | |
0,190 | kg | apa | |
0,110 | kg | ulei | |
Crema de vanilie | 0,500 | kg | Presta Vanilla |
0,700 | kg | Rosette | |
Jeleu de lamaie | 0,700 | kg | Paletta Neutral |
0,300 | kg | FruitFul Lemon Cream | |
Crema de fistic | 0,400 | kg | Chocolatier Pistacchio |
0,800 | kg | Rosette | |
Glazura | 0,400 | kg | Chocolatier Pistacchio |
0,200 | kg | Rosette | |
Decor | fistic | ||
fructe proaspete |
Mod de lucru
Foaie
Se mixează cu paleta ingredientele timp de 6-7 minute la viteza medie. Compoziția se toarnă în tava 60/40, tapetată cu hârtie de copt. Coacerea se realizează la temperatura de 200°C, timp de 5-6 minute.
Crema de vanilie
Rosette se spumează și se amestecă cu Presta Vanilla.
Jeleu de lămâie
Se încălzește Paletta Neutral apoi se încorporează Fruit Filling Lemon Cream până la
formarea unei creme omogene.
Crema de fistic
Se încălzește la bain-marie Chocolatier Pistacchio apoi se încorporează Rosette spumată.
Glazura
Rosette se aduce la punctual de fierbere se amestecă cu Chocolatier Pistacchio și se omogenizează. Se răcește și se glazurează.