Miniprajitura cu zmeura si ciocolata
Miniprajitura cu zmeura si ciocolata
Reteta
Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
---|---|---|---|
Foaie | 0,750 | kg | Genoise Cocoa Intense |
0,750 | kg | oua | |
Crema de ciocolata | 0,250 | kg | Arabesque Noir 58 |
0,700 | kg | Rosette | |
Crema de fructe | 0,400 | kg | Farcitura Raspberry |
0,600 | kg | Rosette | |
Glazura si decor | 0,700 | kg | Farcitura Raspberry |
Bon Ton | |||
Fructe proaspete |
Mod de lucru
Foaie
Se mixeaza cu telul ingredientele timp de 5-7 minute la viteza mare. Compozitia se toarna in 3 tavi 60/40, tapetate cu hartie de copt. Coacerea se realizeaza la temperatura de 220°C, timp de 5-6 minute.
Crema de ciocolata
Se aduc la temperatura de fierbere Rosette si se amesteca lejer cu Arabesque Noir 58 pana la topirea ciocolatei. Se semispumeaza Rosette ramasa si se amesteca cu crema obtinuta anterior.
Crema de fructe
Se spumeaza Rosette si apoi se incorporeaza Farcitura Raspberry.