Rețete Rețete

Miniprajitura cu zmeura si ciocolata

Reteta

Grup Greutate / Volum Unitate Produs
Foaie 0,750 kg Genoise Cocoa Intense
0,750 kg oua
Crema de ciocolata 0,250 kg Arabesque Noir 58
0,700 kg Rosette
Crema de fructe 0,400 kg Farcitura Raspberry
0,600 kg Rosette
Glazura si decor 0,700 kg Farcitura Raspberry
Bon Ton
Fructe proaspete

Mod de lucru

Foaie

Se mixeaza cu telul ingredientele timp de 5-7 minute la viteza mare. Compozitia se toarna in 3 tavi 60/40, tapetate cu hartie de copt. Coacerea se realizeaza la temperatura de 220°C, timp de 5-6 minute.

Crema de ciocolata

Se aduc la temperatura de fierbere Rosette si se amesteca lejer cu Arabesque Noir 58 pana la topirea ciocolatei. Se semispumeaza Rosette ramasa si se amesteca cu crema obtinuta anterior.

Crema de fructe  

Se spumeaza Rosette si apoi se incorporeaza Farcitura Raspberry.

 

 

Miniprajitura cu zmeura si ciocolata