Mini prajitura cu miere si caramel
Mini prajitura cu miere si caramel
Reteta
Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
---|---|---|---|
Foaie | 0,750 | kg | Honey Cake |
0,375 | kg | oua | |
0,375 | kg | ulei | |
0,100 | kg | apa | |
Crema caramel | 0,800 | kg | Krem Line Toffi |
0,800 | kg | Rosette | |
Glazura | 0,500 | kg | Krem Line Tofii |
0,050 | kg | ulei | |
Decor | caise | ||
flori comestibile |
Mod de lucru
Foaie
Se mixeaza cu paleta ingredientele timp de 4-5 minute la viteza medie. Compozitia se toarna in 3 tavi 60/40, tapetate cu hartie de copt. Coacerea se realizeaza la temperatura de 220°C, timp de 5-6 minute.
Crema de caramel
Se incalzeste la bain-marie Krem Line Toffi si se adauga Rosette spumata. Crema obtinuta se imparte in doua parti egale.
Glazura
Se incalzeste Krem Line Toffi la bain-marie, se incorporeaza uleiul si se glaseaza produsul.