Cupcake
Cupcake
Reteta
Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
---|---|---|---|
Muffin | 0,500 | kg | Vero Dark Select |
0,200 | kg | ulei | |
0,200 | kg | oua | |
0,100 | l | apa | |
Crema 1 | 0,100 | kg | Rosette (spumata) |
0,200 | kg | Chocolina (diverse arome) | |
Crema 2 | 0,200 | kg | Rosette (spumata) |
0,100 | kg | Chocolina White | |
0,100 | kg | Fruit Filling Lemon Cream/Farcitura Raspberry | |
Decor | Bon Ton | ||
fructe |
Mod de lucru
Muffin:
Se mixeaza ingredientele timp de 8 -10 minute la viteza medie. Compozitia se toarna in chese, acoperind jumatate din inaltimea acesteia. Coacerea se realizeaza la 180°C, timp de 15-16 minute.
Crema 1
Se spumeaza Rosette, se adauga Chocolina/ Chocolatier si se omogenizeaza
Crema 2
Se spumeaza Rosette si se amesteca cu Chocolina White. La final se adauga Fruit Filling Lemon Cream/ Farcitura Raspberry si se omogenizeaza