Rețete Rețete

Miniprajitura Blueberry

Reteta

Grup Greutate / Volum Unitate Produs
Foaie 0,750 kg Genoise ES
0,750 kg ouă
Crema de coacaze 0,400 kg Chocolina Burgundy
0,400 kg Rosette
Umplutura 0,800 kg Presta Lemon
Crema de lamaie 0,400 kg Fruit Filling Lemon Cream
0,400 kg Rosette
Glazura 0,500 kg Chocolina Burgundy
0,050 kg ulei
Decor flori comestibile

Mod de lucru

Foaie

 Se mixeaza cu telul ingredientele timp de 7 minute la viteza mare. Compozitia se toarna in 3 tavi 60/40, tapetate cu hartie de copt. Coacerea se realizeaza la temperatura de 220°C, timp de 5 - 6  minute.

Crema de coacaze 

Se incalzeste  la bain marie Chocollina Burgundy se  adauga Rosette spumata si se omogenizeaza.

Umplutura

Se aplica in strat subtire pe fiecare foaie.

Crema de lamaie 

Se omogenizeaza cele doua ingrediente.

Glazura

    Chocollina Burgundy se incalzeste pana la temperature de 300C , se adauga uleiul, se omogenizeaza  si se glaseaza produsul.

    Blueberry