Miniprajitura Blueberry
Miniprajitura Blueberry
Reteta
Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
---|---|---|---|
Foaie | 0,750 | kg | Genoise ES |
0,750 | kg | ouă | |
Crema de coacaze | 0,400 | kg | Chocolina Burgundy |
0,400 | kg | Rosette | |
Umplutura | 0,800 | kg | Presta Lemon |
Crema de lamaie | 0,400 | kg | Fruit Filling Lemon Cream |
0,400 | kg | Rosette | |
Glazura | 0,500 | kg | Chocolina Burgundy |
0,050 | kg | ulei | |
Decor | flori comestibile |
Mod de lucru
Foaie
Se mixeaza cu telul ingredientele timp de 7 minute la viteza mare. Compozitia se toarna in 3 tavi 60/40, tapetate cu hartie de copt. Coacerea se realizeaza la temperatura de 220°C, timp de 5 - 6 minute.
Crema de coacaze
Se incalzeste la bain marie Chocollina Burgundy se adauga Rosette spumata si se omogenizeaza.
Umplutura
Se aplica in strat subtire pe fiecare foaie.
Crema de lamaie
Se omogenizeaza cele doua ingrediente.
Glazura
Chocollina Burgundy se incalzeste pana la temperature de 300C , se adauga uleiul, se omogenizeaza si se glaseaza produsul.