Rețete Rețete

Toffee Reindeer

Reteta

Grup Greutate / Volum Unitate Produs
Aluat de turtă dulce 250 g Toffee Velvet Cake
150 g ouă
250 g zahăr pudră
50 g scorțișoară/nucșoară/ghimbir
Foaie cu aromă de toffee 500 g Toffee Velvet Cake
325 g ouă
65 g ulei
90 g apă
Strat crocant de ciocolată albă 150 g Chocolatier White Waffle
Cremă de mango 300 g Cream Mango
100 g Rosette
Cremă cu alune de pădure 300 g Chocolatier Nocciola Bianca
100 g Rosette
25 g Zeesan Natural
20 g apă
Glazură și decor Spray Velvet Maro
Satina White
Satina Dark

Mod de lucru

Aluat de turtă dulce

Se mixează cu telul Toffee Velvet Cake cu oul și zahărul pudră pentru 5 minute la viteza mare, după care
încorporăm făina și amestecul de condimente, după care omogenizăm. Aluatul se întinde până ajunge
la o grosime de 3 mm și se coace la 180°C timp de aproximativ 10 minute.

Foaie cu aromă de toffee

Se mixează cu telul ingredientele timp de 5 minute la viteza mare. Compoziția se toarnă într-o tavă 60/40, tapetată cu hârtie de copt. Coacerea se realizează la temperatura de 200°C, timp de 5-6 minute.


Strat crocant de ciocolată albă 

Se utilizează ca atare, după o ușoară omogenizare.

Cremă de mango

Se încorporează Cream Mango în Rosette semispumată.

Cremă cu alune de pădure

Se încălzește Chocolatier Nocciola Bianca după care încorporăm Rosette semispumată și Zeesan Neutral hidratat.

Mod de asamblare

foaie/cremă/foaie/cremă/foaie/cremă/foaie/glazură/decor

Toffee Reindeer