Rețete Rețete

Strawberry Cake

Reteta

Grup Greutate / Volum Unitate Produs
Blat umed de ciocolată 750 g Vero Dark Select
400 g ouă
300 g ulei
200 g apă
Inserție de sos de ciocolată cu orez crocant 200 g Chocolatier Choco Rice
Cremă de ciocolată amaruie 300 g Panna Cotta
300 g Arabesque Noir 58
Insersetie de caramel sărat 100 g Chocollina Salted Caramel
Cremă de fructe de pădure 300 g Patissier Forest Fruit
200 g Rosette
100 g Panna Cotta
Cremă de brânză 100 g Zeesan Curd Cheese
400 g Rosette
100 g Panna Cotta
Glazură și decor Cerc de ciocolată Satina
250 g unt
200 g zahăr pudră
250 g Cocos Krem

Mod de lucru

Blat umed de ciocolată

Se mixează cu paleta ingredientele timp de 7-8 minute la viteza medie. Compoziția se toarnă în tavă 60/40, tapetată cu hârtie de copt. Coacerea se realizează la temperatura de 200°C, timp de aproximativ 10 minute.

Inserție de sos de ciocolată cu orez crocant
Se încălzește ușor și se întinde cu spatula direct pe primul blat.

Cremă de ciocolată amăruie

Se topesc ambele produse și se omogenizează, după care compoziția se toarnă în forma de tort și se lasă la congelator.
Inserție de caramel sărat

Încălzim la bain marie Chocollina Salted Caramel și se aplică peste stratul de cremă de ciocolată amăruie după ce s-a stabilizat.
Cremă de fructe de pădure

Încorporăm Panna Cotta topită în Rosette spumată, iar la final adăugăm Patissier Forest Fruit.

Cremă de brânză

Se hidratează Zeesan Curd Cheese și se încorporează în Rosette spumată. Panna Cotta o încălzim și o încorporam lejer la final.

Glazură și decor

Se spumează untul cu zahărul pudră după care încorporăm Cocos Krem, se lasă la hidratat cel puțin 30 de minute la frigider. Se formează bomboane la gramajul dorit și se glazurează cu Cocos Krem.
Mod de asamblare

blat/inserție crocantă de orez/cremă/inserție de caramel sărat/blat/cremă/glazură/decor
Strawberry Cake