The Snowman
The Snowman
Reteta
Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
---|---|---|---|
Aluat fraged | 250 | g | unt |
1 | g | sare | |
90 | g | ouă | |
300 | g | făină | |
200 | g | Bratislva Pastry Mix | |
Chia pudding cu inserție de mango | 70 | g | semințe de chia |
210 | g | Panna Cotta | |
200 | g | Rosette | |
50 | g | Zeesan Aroma Neutral | |
Insertie de mango | 300 | g | Cream Mango |
Cremă de brânză | 200 | g | Zeesan Curd Cheese |
200 | g | apă | |
200 | g | Panna Cotta | |
900 | g | Rosette | |
Glazură | 300 | g | Chocollina White |
50 | g | Satina White | |
Decor | Cocos Kream | ||
Spray Velvet Alb | |||
Satina Dark |
Mod de lucru
Aluat fraged
Se mixează cu paleta ingredientele timp de 4-5 minute la viteza medie. Aluatul obținut se lasă la rece pentru minim 12 ore după care se întinde foaie de grosime 3 mm și se decupează în formă de biscuite. Se coace la 200°C pentru aproximativ 7-8 minute.
Chia pudding cu inserție de mango
Se aduce la fierbere Rosette după care se adaugă semințele de chia. După ce amestecul se răcește puțin, se încorporează Panna Cotta și Zeesan Neutral hidratat.
Cremă de brânză
Se hidratează Zeesan Curd Cheese, după care se încorporează în Rosette spumată. La final, se adaugă și Panna Cotta încălzită.
Glazură
Topim Satina White și o încorporăm în Chocollina White încălzită în prealabil. Se poate adăuga și un procent de 5% ulei de floarea soarelui.
Mod de asamblare
biscuite/chia pudding/biscuite/cremă/glazură/decor