Rețete Rețete

The Snowman

Reteta

Grup Greutate / Volum Unitate Produs
Aluat fraged 250 g unt
1 g sare
90 g ouă
300 g făină
200 g Bratislva Pastry Mix
Chia pudding cu inserție de mango 70 g semințe de chia
210 g Panna Cotta
200 g Rosette
50 g Zeesan Aroma Neutral
Insertie de mango 300 g Cream Mango
Cremă de brânză 200 g Zeesan Curd Cheese
200 g apă
200 g Panna Cotta
900 g Rosette
Glazură 300 g Chocollina White
50 g Satina White
Decor Cocos Kream
Spray Velvet Alb
Satina Dark

Mod de lucru

Aluat fraged

Se mixează cu paleta ingredientele timp de 4-5 minute la viteza medie. Aluatul obținut se lasă la rece pentru minim 12 ore după care se întinde foaie de grosime 3 mm și se decupează în formă de biscuite. Se coace la 200°C pentru aproximativ 7-8 minute.

Chia pudding cu inserție de mango

Se aduce la fierbere Rosette după care se adaugă semințele de chia. După ce amestecul se răcește puțin, se încorporează Panna Cotta și Zeesan Neutral hidratat.

Cremă de brânză

Se hidratează Zeesan Curd Cheese, după care se încorporează în Rosette spumată. La final, se adaugă și Panna Cotta încălzită.

Glazură

Topim Satina White și o încorporăm în Chocollina White încălzită în prealabil. Se poate adăuga și un procent de 5% ulei de floarea soarelui.

Mod de asamblare

biscuite/chia pudding/biscuite/cremă/glazură/decor

The Snowman