Rețete Rețete

Purple Santa

Reteta

Grup Greutate / Volum Unitate Produs
Foaie 1500 g Purple Velvet Cake
975 g ouă
195 g ulei
270 g apa
Crema de brânză 400 g Zeesan Curd Cheese
400 g apă
400 g Panna Cotta
1800 g Rosette
Glazura si decor Velvet Spray Roșu
Cocos Krem

Mod de lucru

Foaie

Se mixează cu telul ingredientele timp de 5 minute la viteza mare. Compoziția se toarnă în 3 tăvi 60/40, tapetate cu hârtie de copt. Coacerea se realizează la temperatura de 200°C, timp de 5 - 6 minute.

Cremă de brânză
Se hidratează Zeesan Curd Cheese după care se încorporează în Rosette spumată iar la final încorporăm Panna Cotta. Crema obținuta se împarte în 3 părți egale.

Mod de asamblare

foaie/cremă/foaie/cremă/foaie/cremă/foaie/glazură/decor

Purple Santa