Pistachio Christmas Tree
Pistachio Christmas Tree
Reteta
Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
---|---|---|---|
Foaie de fistic | 1500 | g | Green Velvet Cake |
975 | g | ouă | |
195 | g | ulei | |
270 | g | apă | |
Cremă de vanilie | 1000 | g | Milano Cream Vanilla |
1800 | g | apă | |
300 | g | Rosette | |
Strat crocant de ciocolată | 300 | g | Chocolatier Choco Rice |
Glazura și decor | Spray Velvet Verde | ||
Icing |
Mod de lucru
Foaie de fistic
Se mixează cu telul ingredientele timp de 5 minute la viteza mare. Compoziția se toarnă în 3 tăvi 60/40, tapetate cu hârtie de copt. Coacerea se realizează la temperatura de 200°C, timp de 5-6 minute.
Cremă de vanilie
Se hidratează Milano Cream Vanilla cu ajutorul telului pentru 5 minute după care se încorporează Rosette spumată. Crema obținuta se împarte în 3 părți egale.
Strat crocant de ciocolată
Se utilizează ca atare, după o ușoară omogenizare.
Mod de asamblare
foaie de fistic/strat crocant de ciocolată/cremă de vanilie/foaie de fistic/cremă de vanilie/foaie de fistic/glazură/decor