Rețete Rețete

Pistachio Christmas Tree

Reteta

Grup Greutate / Volum Unitate Produs
Foaie de fistic 1500 g Green Velvet Cake
975 g ouă
195 g ulei
270 g apă
Cremă de vanilie 1000 g Milano Cream Vanilla
1800 g apă
300 g Rosette
Strat crocant de ciocolată 300 g Chocolatier Choco Rice
Glazura și decor Spray Velvet Verde
Icing

Mod de lucru

Foaie de fistic

Se mixează cu telul ingredientele timp de 5 minute la viteza mare. Compoziția se toarnă în 3 tăvi 60/40, tapetate cu hârtie de copt. Coacerea se realizează la temperatura de 200°C, timp de 5-6 minute.


Cremă de vanilie

Se hidratează Milano Cream Vanilla cu ajutorul telului pentru 5 minute după care se încorporează Rosette spumată. Crema obținuta se împarte în 3 părți egale.

Strat crocant de ciocolată
 Se utilizează ca atare, după o ușoară omogenizare.

Mod de asamblare
foaie de fistic/strat crocant de ciocolată/cremă de vanilie/foaie de fistic/cremă de vanilie/foaie de fistic/glazură/decor

Pistachio Christmas Tree