Rețete Rețete

Lucky Pistachio Cookie

Reteta

Grup Greutate / Volum Unitate Produs
Aluat 1,000 kg Genoise Cocoa ES
0,400 kg ouă
0,400 kg ulei
0,300 kg apă
0,500 kg făină
0,030 kg Rum Flavour
Cremă de ciocolată 0,200 kg Chocolatier Profi Nero
0,200 kg Rosette
Glazura și decor 0,300 kg Chocolatier Pistacchio
0,100 kg Satina White
0,200 kg fistic granulat

Mod de lucru

Aluat

Se mixează cu paleta ingredientele timp de 4 minute la viteză medie. Compoziția se toarnă în tava 60/40, tapetată cu hârtie de copt, cu ajutorul unui poș prevăzut cu dui. Coacerea se realizează la temperatura de 200°C, timp de 7-8 minute.

Crema de ciocolată
Se încălzește Chocolatier Profi Nero și se încorporează în Rosette spumată.

Glazura și décor
Se topește Satina White, apoi se încorporează Chocolatier Pistacchio. După glazare, se pudrează cu fistic granulat.

Lucky Pistachio Cookie