Lucky Pistachio Cookie
Lucky Pistachio Cookie
Reteta
Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
---|---|---|---|
Aluat | 1,000 | kg | Genoise Cocoa ES |
0,400 | kg | ouă | |
0,400 | kg | ulei | |
0,300 | kg | apă | |
0,500 | kg | făină | |
0,030 | kg | Rum Flavour | |
Cremă de ciocolată | 0,200 | kg | Chocolatier Profi Nero |
0,200 | kg | Rosette | |
Glazura și decor | 0,300 | kg | Chocolatier Pistacchio |
0,100 | kg | Satina White | |
0,200 | kg | fistic granulat |
Mod de lucru
Aluat
Se mixează cu paleta ingredientele timp de 4 minute la viteză medie. Compoziția se toarnă în tava 60/40, tapetată cu hârtie de copt, cu ajutorul unui poș prevăzut cu dui. Coacerea se realizează la temperatura de 200°C, timp de 7-8 minute.
Crema de ciocolată
Se încălzește Chocolatier Profi Nero și se încorporează în Rosette spumată.
Glazura și décor
Se topește Satina White, apoi se încorporează Chocolatier Pistacchio. După glazare, se pudrează cu fistic granulat.