Lucky Cocoa Cookie
Lucky Cocoa Cookie
Reteta
Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
---|---|---|---|
Aluat | 1,000 | kg | Genoise ES |
0,400 | kg | ouă | |
0,400 | kg | ulei | |
0,300 | kg | apă | |
0,500 | kg | făină | |
0,030 | kg | Vanilla Flavour | |
Cremă de vanilie | 0,250 | kg | Milano Cream Vanilla |
0,500 | kg | apă | |
0,150 | kg | Rosette |
Mod de lucru
Aluat
Se mixează cu paleta ingredientele timp de 4 minute la viteză medie. Compoziția se toarnă în tava 60/40, tapetată cu hârtie de copt, cu ajutorul unui poș prevăzut cu dui. Coacerea se realizează la temperatura de 200°C, timp de 7-8 minute.
Crema de vanilie
Milano Cream Vanilla se alifiază cu apă cu ajutorul telului, la viteză mare, timp de 5 minute, apoi adăugăm Rosette și încorporăm lejer.