Rețete Rețete

Lucky Cocoa Cookie

Reteta

Grup Greutate / Volum Unitate Produs
Aluat 1,000 kg Genoise ES
0,400 kg ouă
0,400 kg ulei
0,300 kg apă
0,500 kg făină
0,030 kg Vanilla Flavour
Cremă de vanilie 0,250 kg Milano Cream Vanilla
0,500 kg apă
0,150 kg Rosette

Mod de lucru

Aluat

Se mixează cu paleta ingredientele timp de 4 minute la viteză medie. Compoziția se toarnă în tava 60/40, tapetată cu hârtie de copt, cu ajutorul unui poș prevăzut cu dui. Coacerea se realizează la temperatura de 200°C, timp de 7-8 minute.

Crema de vanilie

Milano Cream Vanilla se alifiază cu apă cu ajutorul telului, la viteză mare, timp de 5 minute, apoi adăugăm Rosette și încorporăm lejer.

După răcire, se glasează cu ciocolată amăruie Satina Dark și se barotează cu Cocos Krem.

Lucky Cocoa Cookie