Rețete Rețete

Gingerbread

Reteta

Grup Greutate / Volum Unitate Produs
Aluat 0,500 kg Toffee Velvet Cake
0,300 kg ouă
0,500 kg făină
0,200 kg zahăr pudră
0,100 kg scorțișoară/nucșoară/ghimbir
0,010 kg bicarbonat de sodiu
0,010 kg suc de lămâie
Glazură de bezea 0,200 kg Bianca Meringue
0,200 kg zahăr pudră
0,150 kg apă
0,002 kg acid citric

Mod de lucru

Aluat

Se mixează cu telul Toffee Velvet Cake împreună cu oul și zahărul pudră timp de 5 minute la viteză mare, apoi încorporăm făina și amestecul de condimente și omogenizăm. Aluatul obținut se cântărește la 0,020 kg și se formează sfere, pe care le coacem la 180°C timp de aproximativ 10 minute.

Glazură de bezea

Se spumează toate ingredientele pentru aproximativ 10 minute. Turtă dulce se glazurează în bezea imediat după ce a fost scoasă din cuptor și s-a temperat ușor.

Gingerbread