Forest Yule
Forest Yule
Reteta
Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
---|---|---|---|
Aluat fraget | 250 | g | unt |
1 | g | sare | |
90 | g | ouă | |
300 | g | făină | |
200 | g | Bratislva Pastry Mix | |
Cremă de caramel sărat | 400 | g | Chocollina Salted Caramel |
300 | g | Rosette | |
100 | g | Zeesan Neutral | |
80 | g | apă | |
Insertie de fructe | 300 | g | Fruit Filling Black Currant |
Glazura si decor | Spray Velvet Verde | ||
Spray Velvet alb |
Mod de lucru
Aluat fraged
Se mixează cu paleta ingredientele timp de 4-5 minute la viteza medie. Aluatul obținut se lasă la rece pentru minim 12 ore după care se întinde foaie de grosime 3 mm și se decupează forma de biscuite. Se coace la 200°C pentru aproximativ 8 minute.
Cremă de caramel sărat
Se încălzește la Bain Marie Chocollina Salted Caramel și se adaugă pe rând Rosette semispumată și Zeesan Neutral hidratat.
Mod de asamblare
cremă de carmel sărat/inserție de fructe/cremă de carmel sărat/inserție de fructe/cremă de carmel sărat/foaie aluat fraged