Rețete Rețete

Forest Yule

Reteta

Grup Greutate / Volum Unitate Produs
Aluat fraget 250 g unt
1 g sare
90 g ouă
300 g făină
200 g Bratislva Pastry Mix
Cremă de caramel sărat 400 g Chocollina Salted Caramel
300 g Rosette
100 g Zeesan Neutral
80 g apă
Insertie de fructe 300 g Fruit Filling Black Currant
Glazura si decor Spray Velvet Verde
Spray Velvet alb

Mod de lucru

Aluat fraged

Se mixează cu paleta ingredientele timp de 4-5 minute la viteza medie. Aluatul obținut se lasă la rece pentru minim 12 ore după care se întinde foaie de grosime 3 mm și se decupează forma de biscuite. Se coace la 200°C pentru aproximativ 8 minute.

Cremă de caramel sărat

Se încălzește la Bain Marie Chocollina Salted Caramel și se adaugă pe rând Rosette semispumată și Zeesan Neutral hidratat.

Mod de asamblare

cremă de carmel sărat/inserție de fructe/cremă de carmel sărat/inserție de fructe/cremă de carmel sărat/foaie aluat fraged

Forest Yule