

Quince Filled Cookie
Quince Filled Cookie
Reteta
Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
---|---|---|---|
Aluat fraged | 1,000 | kg | Genoise ES |
0,400 | kg | ouă | |
0,400 | kg | ulei | |
0,300 | kg | apă | |
0,500 | kg | făină | |
0,030 | kg | Vanilla Flavour | |
Umplutură de gutuie | 0,500 | kg | Umplutură de gutuie |
Glazură și decor | 0,300 | kg | Chocolina White |
0,100 | kg | Satina White | |
0,015 | kg | colorant non Azo |
Mod de lucru
Aluat
Se mixează cu paleta ingredientele timp de 4 minute la viteză medie. Compoziția se toarnă în tava 60/40, tapetată cu hârtie de copt, cu ajutorul unui poș prevăzut cu dui. Coacerea se realizează la temperatura de 200°C, timp de 7-8 minute.
