Rețete Rețete

Christmas Dome

Reteta

Grup Greutate / Volum Unitate Produs
Blat umed de ciocolată 750 g Vero Dark Select
400 g ouă
200 g ulei
300 g apă
Inserție de mango 800 g Cream Mango
Cremă de ciocolată 800 g Arabesque Noir 58
800 g Panna Cotta
Glazură și decor Spray Velvet Roșu
Icing
Miroir Aroma Neutral
Cocos Krem

Mod de lucru

Blat umed de ciocolată

Se mixează cu paleta ingredientele timp de 7 minute la viteza medie. Compoziția se toarnă în tavă 60/40, tapetată cu hârtie de copt. Coacerea se realizează la temperatura de 190°C, timp de aproximativ 12 minute.

Inserție de mango

Se toarnă ca atare în minisfere și se congelează.

Cremă de ciocolată

Se încălzește la bain-marie Arabesque Noir 58 și Panna Cotta, se omogenizează și se toarnă în formă jumătate din volum. Se lasă la rece, după care se adaugă inserția de mango și se completează sfera cu crema de ciocolată, după care se închide cu blatul umed de ciocolată.

Mod de asamblare

cremă/blat/inserție/glazură/cremă/decor

Christmas Dome