Christmas Dome
Christmas Dome
Reteta
Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
---|---|---|---|
Blat umed de ciocolată | 750 | g | Vero Dark Select |
400 | g | ouă | |
200 | g | ulei | |
300 | g | apă | |
Inserție de mango | 800 | g | Cream Mango |
Cremă de ciocolată | 800 | g | Arabesque Noir 58 |
800 | g | Panna Cotta | |
Glazură și decor | Spray Velvet Roșu | ||
Icing | |||
Miroir Aroma Neutral | |||
Cocos Krem |
Mod de lucru
Blat umed de ciocolată
Se mixează cu paleta ingredientele timp de 7 minute la viteza medie. Compoziția se toarnă în tavă 60/40, tapetată cu hârtie de copt. Coacerea se realizează la temperatura de 190°C, timp de aproximativ 12 minute.
Inserție de mango
Se toarnă ca atare în minisfere și se congelează.
Cremă de ciocolată
Se încălzește la bain-marie Arabesque Noir 58 și Panna Cotta, se omogenizează și se toarnă în formă jumătate din volum. Se lasă la rece, după care se adaugă inserția de mango și se completează sfera cu crema de ciocolată, după care se închide cu blatul umed de ciocolată.
Mod de asamblare
cremă/blat/inserție/glazură/cremă/decor