Bûche de Noël Blanche
Bûche de Noël Blanche
Reteta
Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
---|---|---|---|
Foaie de fistic | 400 | g | Green Velvet Cake |
300 | g | ouă | |
40 | g | ulei | |
60 | g | apă | |
Mousse de ciocolată albă | 300 | g | lapte |
100 | g | gălbenuș de ou | |
400 | g | Arabesque Blanc 29 | |
20 | g | gelatină | |
Cremă de fistic | 200 | g | Chocolatier Pistacchio |
200 | g | Rosette | |
50 | g | Zeesan Nutral | |
50 | g | apă | |
Inserție de fructe | 300 | g | Patissier Strawberry |
Glazură și decor | Spray Velvet Alb | ||
Icing |
Mod de lucru
Foaie de fistic
Spumăm toate materiile prime, mai puțin uleiul, cu ajutorul telului pentru 5 minute la viteza mare. În ultimul minut, adăugăm și uleiul. Se coace la 200°C timp de aproximativ 4 minute.
Mousse de ciocolată albă
Punem laptele împreună cu gălbenușul pe foc până atinge temperatura de 70°C și turnăm după peste Arabesque Blanc 29. După temperare, adăugăm Rosette spumată și gelatina hidratată și topită.
Cremă de fistic
Hidratăm Zeesan Neutral după care încorporăm Rosette semispumată. La final, adăugăm Chocolatier Pistacchio încălzit și omogenizăm compoziția.
Mod de asamblare
mousse de ciocolată albă/cremă de fistic/mousse ciocolată albă/inserție de fructe/mousse de ciocolată albă/foaie de fistic/glazură/decor