Rețete Rețete

Bûche de Noël Blanche

Reteta

Grup Greutate / Volum Unitate Produs
Foaie de fistic 400 g Green Velvet Cake
300 g ouă
40 g ulei
60 g apă
Mousse de ciocolată albă 300 g lapte
100 g gălbenuș de ou
400 g Arabesque Blanc 29
20 g gelatină
Cremă de fistic 200 g Chocolatier Pistacchio
200 g Rosette
50 g Zeesan Nutral
50 g apă
Inserție de fructe 300 g Patissier Strawberry
Glazură și decor Spray Velvet Alb
Icing

Mod de lucru

Foaie de fistic

Spumăm toate materiile prime, mai puțin uleiul, cu ajutorul telului pentru 5 minute la viteza mare. În ultimul minut, adăugăm și uleiul. Se coace la 200°C timp de aproximativ 4 minute.

Mousse de ciocolată albă

Punem laptele împreună cu gălbenușul pe foc până atinge temperatura de 70°C și turnăm după peste Arabesque Blanc 29. După temperare, adăugăm Rosette spumată și gelatina hidratată și topită.

Cremă de fistic

Hidratăm Zeesan Neutral după care încorporăm Rosette semispumată. La final, adăugăm Chocolatier Pistacchio încălzit și omogenizăm compoziția.

Mod de asamblare


mousse de ciocolată albă/cremă de fistic/mousse ciocolată albă/inserție de fructe/mousse de ciocolată albă/foaie de fistic/glazură/decor

Bûche de Noël Blanche