Winter Wonderland Cake
Winter Wonderland Cake
Reteta
Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
---|---|---|---|
Blat | 1000 | g | V-GO! Genoise |
650 | g | apa | |
300 | g | ulei | |
50 | g | cacao | |
Crema de ciocolata | 150 | g | V-GO! Rosette |
300 | g | Chocolatier Profi Nero | |
Crema de vanilie | 250 | g | V-GO! Rosette |
100 | g | V-GO! Rap | |
250 | g | apa | |
Jeleu de fructe | 800 | g | Farcitura Raspberry |
200 | g | V-GO! Zeesan | |
100 | g | apa rece | |
Glazura si decor | 350 | g | Chocolatier Profi Nero |
10 | g | ulei |
Mod de lucru
Blat
Se mixeaza cu paleta V-GO! Genoise si apa timp de 3 minute la viteza medie. Separat, uleiul se amesteca cu cacao si se adauga in compozitia din bol. Se continua mixarea inca 3 min la viteza medie. Compozitia obtinuta se toarna intr-o tava 60/40 tapetate cu hartie de copt . Coacerea se realizeaza la temperature de 1750C, timp de 15 minute. Dupa racire, se decupeaza 3 blaturi, cu o forma circula Ø 22 cm.
Crema de ciocolata
Se spumeaza V.GO! Rosette si se amesteca cu Chocolatier Profi Nero topita.
Crema de vanilie
Se mixeaza V.GO! Rap cu apa timp de 3- 4 minute si se amesteca cu Rosette spumata.
Jeleu de fructe
Se hidrateaza V.GO! Zeesan si se amesteca cu Farcitura Raspberry.
Glazura si decor
Se incalzeste Chocolatier Profi Nero, se amesteca cu uleiul si se toarna pe suprafata tortului.
Mod de ansamblare
- blat
- crema de ciocolata
- blat
- crema de vanilie
- jeleu de fructe
- blat
- glazura
Dupa asamblare, tortul se raceste foarte bine si apoi se glazureaza si se decoreaza.