Rețete Rețete

Quince Sweet Bread

Reteta

Grup Greutate / Volum Unitate Produs
Aluat 100 g Korent Vanilla
1000 g faina
15 g sare
60 g drojdie
250 g zahar
400 g apa
150 g unt
Umplutura 1000 g Umplutura de gutui
Decor ou spumat

Mod de lucru

Mod de lucru

Ingredientele pentru aluat se amesteca, exceptie facand untul, se malaxeaza timp de 5-6 minute la prima viteza si 8-10 minute la viteza a doua.  Untul se adauga in ultimile 2-3 minute de malaxare . Aluatul obtinut se lasa la relaxat timp de 10- 15 minute. Aluatul se divizeaza, se lasa la relaxat timp de 5- 10 minute ,se intinde in foaie,  se adauga  Umplutura si se ruleaza. Ruloul se taie longitudinal  in doua  fitile ,se impletesc, se asaza in forma circulara si se introduce in  dospitor pentru 50 - 60 de minute. Dupa dospire se unge suprafata cu ou. Coacerea se realizeaza la temperatura de 170° - 180°C, timp de 35-40 de minute.

Quince Sweet Bread