Quince Sweet Bread
Quince Sweet Bread
Reteta
Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
---|---|---|---|
Aluat | 100 | g | Korent Vanilla |
1000 | g | faina | |
15 | g | sare | |
60 | g | drojdie | |
250 | g | zahar | |
400 | g | apa | |
150 | g | unt | |
Umplutura | 1000 | g | Umplutura de gutui |
Decor | ou spumat |
Mod de lucru
Mod de lucru
Ingredientele pentru aluat se amesteca, exceptie facand untul, se malaxeaza timp de 5-6 minute la prima viteza si 8-10 minute la viteza a doua. Untul se adauga in ultimile 2-3 minute de malaxare . Aluatul obtinut se lasa la relaxat timp de 10- 15 minute. Aluatul se divizeaza, se lasa la relaxat timp de 5- 10 minute ,se intinde in foaie, se adauga Umplutura si se ruleaza. Ruloul se taie longitudinal in doua fitile ,se impletesc, se asaza in forma circulara si se introduce in dospitor pentru 50 - 60 de minute. Dupa dospire se unge suprafata cu ou. Coacerea se realizeaza la temperatura de 170° - 180°C, timp de 35-40 de minute.