Nocciola Jolly Cake
Nocciola Jolly Cake
Reteta
Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
---|---|---|---|
Foaie | 500 | g | Vero Dark Select |
200 | g | oua | |
200 | g | ulei | |
200 | g | apa | |
Crema Nocciola | 350 | g | Rosette |
350 | g | Panna Cotta | |
500 | g | Chocolatier Nocciola Bianca | |
Glazura | 500 | g | Chocolatier Nocciola Bianca |
200 | g | Rosette | |
Decor | alune de padure | ||
crema Nocciola | |||
decoratiuni de ciocolata Bon Ton |
Mod de lucru
Foaie
Se mixeaza cu paleta ingredientele timp de 5 minute la viteza mare. Compozitia se toarna intr-o tava 60/40, tapetate cu hartie de copt. Coacerea se realizeaza la temperatura de 200°C, timp de 10 minute. Dupa coacere si racire, foaia se imparte in 2 parti egale.
Crema Nocciola
Se incalzesc separat Panna Cotta si Chocolatier Nocciola Bianca iar apoi se amesteca si se omogenizeaza. La final se incorporeaza Rosette spumata. Crema obtinuta se imparte in 3 parti egale: o parte se utilizeaza pentru décor, iar celelalte doua parti pentru umplere.
Glazura
Rosette se incalzesc pana la punctul de fierbere, apoi se adauga Chocolatier Nocciola Bianca, se omogenizeaza si se glaseazureaza produsul.
Mod de ansamblare in forma 30/60
- foaie
- Crema Nocciola
- foaie
- Crema Nocciola
- glazura
- decor