Rețete Rețete

Nocciola Jolly Cake

Reteta

Grup Greutate / Volum Unitate Produs
Foaie 500 g Vero Dark Select
200 g oua
200 g ulei
200 g apa
Crema Nocciola 350 g Rosette
350 g Panna Cotta
500 g Chocolatier Nocciola Bianca
Glazura 500 g Chocolatier Nocciola Bianca
200 g Rosette
Decor alune de padure
crema Nocciola
decoratiuni de ciocolata Bon Ton

Mod de lucru

Foaie

Se mixeaza cu paleta ingredientele timp de 5 minute la viteza mare. Compozitia se toarna intr-o tava 60/40, tapetate cu hartie de copt. Coacerea se realizeaza la temperatura de 200°C, timp de 10 minute. Dupa coacere si racire, foaia se imparte in 2 parti egale.

Crema Nocciola

Se incalzesc separat Panna Cotta si Chocolatier Nocciola Bianca iar apoi se amesteca si se omogenizeaza. La final se incorporeaza Rosette spumata. Crema obtinuta se imparte in 3 parti egale: o parte se utilizeaza pentru décor, iar celelalte doua parti pentru umplere.

Glazura

Rosette se incalzesc pana  la punctul de fierbere, apoi se adauga Chocolatier Nocciola Bianca, se omogenizeaza si se glaseazureaza produsul.

Mod de ansamblare in forma 30/60

  • foaie
  • Crema Nocciola
  • foaie
  • Crema Nocciola
  • glazura
  • decor

 

Nocciola Jolly Cake