Joyful Cocoa Bites
Joyful Cocoa Bites
Reteta
Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
---|---|---|---|
Blat | 1000 | g | V-GO! Genoise |
650 | g | apa | |
300 | g | ulei | |
50 | g | cacao | |
Crema cu ciocolata | 1750 | g | V-GO! Rosette |
1000 | g | Arabesque Noir 58 | |
500 | g | V-GO! Zeesan | |
150 | g | apa | |
Glazura si decor | Spray Velvet | ||
Decoratiuni din ciocolata |
Mod de lucru
Blat
Se mixeaza cu paleta V-GO! Genoise si apa timp de 3 minute la viteza medie. Separat, uleiul se amesteca cu cacao si se adauga in compozitia din bol. Se continua mixarea inca 3 min la viteza medie. Compozitia obtinuta se toarna intr-o tava 60/40 tapetate cu hartie de copt. Coacerea se realizeaza la temperatura de 175°C, timp de 15 minute.
Crema de ciocolata
Se incalzesc Arabesque Noir 58 si 0,750 kg V.GO! Rosette. Se spumeaza restul de V.GO! Rosette impreuna cu V.GO! Zeesan si apa. La final se amesteca cu crema obtinuta anterior.
Asamblare
Se asaza la baza, intr-o rama 60/40 blatul si se toarna crema de ciocolata. Se da la rece pentru 12 ore. Dupa racire se spray-aza suprafata si se decoreaza.