Rețete Rețete

Joyful Cocoa Bites

Reteta

Grup Greutate / Volum Unitate Produs
Blat 1000 g V-GO! Genoise
650 g apa
300 g ulei
50 g cacao
Crema cu ciocolata 1750 g V-GO! Rosette
1000 g Arabesque Noir 58
500 g V-GO! Zeesan
150 g apa
Glazura si decor Spray Velvet
Decoratiuni din ciocolata

Mod de lucru

Blat

Se mixeaza cu paleta V-GO! Genoise si apa timp de 3 minute la viteza medie. Separat, uleiul se amesteca cu cacao si se adauga in compozitia din bol. Se continua mixarea inca 3 min la viteza medie. Compozitia obtinuta se toarna intr-o tava 60/40 tapetate cu hartie de copt. Coacerea se realizeaza la temperatura de 175°C, timp de 15 minute.

Crema de ciocolata 

Se incalzesc Arabesque Noir 58 si 0,750 kg V.GO! Rosette. Se spumeaza restul de V.GO! Rosette impreuna cu V.GO! Zeesan si apa. La final se amesteca cu crema obtinuta anterior.

    Asamblare

    Se asaza  la baza, intr-o rama 60/40 blatul si se toarna crema de ciocolata. Se da la rece pentru 12 ore. Dupa racire se spray-aza suprafata si se decoreaza.

    Joyful Cocoa Bites