Green Christmas Delight
Green Christmas Delight
Reteta
Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
---|---|---|---|
Blat | 500 | g | Green Velvet Cake |
325 | g | oua | |
65 | g | ulei | |
90 | g | apa | |
Crema de fructe | 100 | g | Arabesque Blanc 29 |
40 | g | apa | |
200 | g | Rosette | |
80 | g | Zeesan Neutral | |
Insertie | 100 | g | Chocolatier Pistacchio |
Glazura si decor | Velvet spray | ||
perle |
Mod de lucru
Blat
Se mixeaza cu paleta ingredientele timp de 5 minute la viteza mare. Compozitia se toarna intr-o tava 60/40, tapetate cu hartie de copt. Coacerea se realizeaza la temperatura de 200°C, timp de 5 minute. Dupa racire, blatul se decupeaza cu o forma circulara.
Crema de fructe
Rosette lichidaSe hidrateaza Zeesan-ul. Separat, se incalzesc Rosette si Arabesque Blanc 29 si se amesteca cu Zeesan-ul si Farcitura Raspberry. Se toarna in fiecare formela speciala de silicon, cate 0,020 kg crema, se asaza un strat de blat, se toarna 0,030 kg crema. Se imerseaza , cu posh-ul cate 0,010 kg Chocolatier Pistacchio incalzit in fiecare forma. Se acopera cu blat decupat si se congeleaza.