![Rețete Rețete](https://www.zeelandia.ro/retete/@@images/image-1280-3555f2036e2a7947e36a428d6045924a.jpeg)
![Rețete Rețete](https://www.zeelandia.ro/retete/@@images/image-768-4303773700f7858396c960667d65602c.jpeg)
Festive Macarons
Festive Macarons
Reteta
Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
---|---|---|---|
Compozitie | 2000 | kg | Almond Macaronmix |
400 | g | apa | |
Umplutura | 200 | g | Arabesque Blanc 29 |
400 | l | Rosette | |
Decor | Perle | ||
Decoratiuni din Icing |
Mod de lucru
Compozitie
Se mixeaza cu paleta , la viteza a doua, Almond Macaronmix si apa timp de 5 minute. Compozitia se toarna cu posul in tavile tapetate cu hartie de copt. Se lasa timp de o ora la temperature mediului ambiant. Coacerea se realizeaza la temperatura de 130°C, timp de 25 de minute.
Mod de lucru
Se topeste ciocolata si se incorporeaza Rosette batuta. Piesele de macarons se unesc cu umplutura, două câte două.
![Festive Macarons](https://www.zeelandia.ro/retete/craciun-2023/festive-macarons/@@images/image-400-1439e18cc2424e29ca3740052e97a960.jpeg)