Purple Jolly Cake
Purple Jolly Cake
Reteta
Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
---|---|---|---|
Foaie | 500 | g | Purple Velvet Cake |
325 | g | oua | |
65 | g | ulei | |
90 | g | apa | |
Crema de ciocolata | 400 | g | Rosette |
400 | g | Arabesque Blanc 29 | |
400 | g | Panna Cotta | |
Glazura | 500 | g | Chocolina White |
200 | g | Rosette | |
Decor | perle | ||
blat sfaramat | |||
crema de ciocolata |
Mod de lucru
Foaie
Se mixeaza cu paleta ingredientele timp de 5 minute la viteza mare. Compozitia se toarna intr-o tava 60/40, tapetate cu hartie de copt. Coacerea se realizeaza la temperatura de 200°C, timp de 5 minute. Dupa coacere si racire, foaia se imparte in 2 parti egale.
Crema de ciocolata
Se incalzesc separat Panna Cotta si Arabesque Blanc 29, iar apoi se amesteca si se omogenizeaza. La final se incorporeaza Rosette spumata. Crema obtinuta se imparte in 3 parti egale: o parte se utilizeaza pentru décor, iar celelalte doua parti pentru umplere.
Glazura
Rosette se incalzesc pana la punctul de fierbere, apoi se adauga Chocolina White, se omogenizeaza si se glaseazureaza produsul.
Mod de ansamblare in forma 30/60
- foaie
- Crema de ciocolata
- foaie
- Crema de ciocolata
- glazura
- decor