Rețete Rețete

Purple Jolly Cake

Reteta

Grup Greutate / Volum Unitate Produs
Foaie 500 g Purple Velvet Cake
325 g oua
65 g ulei
90 g apa
Crema de ciocolata 400 g Rosette
400 g Arabesque Blanc 29
400 g Panna Cotta
Glazura 500 g Chocolina White
200 g Rosette
Decor perle
blat sfaramat
crema de ciocolata

Mod de lucru

Foaie

Se mixeaza cu paleta ingredientele timp de 5 minute la viteza mare. Compozitia se toarna intr-o tava 60/40, tapetate cu hartie de copt.  Coacerea se realizeaza la temperatura de 200°C, timp de 5  minute. Dupa coacere si racire, foaia se imparte in 2 parti egale.

Crema de ciocolata

Se incalzesc separat Panna Cotta si Arabesque Blanc 29, iar apoi se amesteca si se omogenizeaza. La final se incorporeaza Rosette spumata. Crema obtinuta se imparte in 3 parti egale: o parte se utilizeaza pentru décor, iar celelalte doua parti pentru umplere.

Glazura

Rosette se incalzesc pana  la punctul de fierbere, apoi se adauga Chocolina White, se omogenizeaza si se glaseazureaza produsul.

Mod de ansamblare in forma 30/60

  • foaie
  • Crema de ciocolata
  • foaie
  • Crema de ciocolata
  • glazura
  • decor

 

Purple Jolly Cake