Rețete Rețete

Christmas Delight

Reteta

Grup Greutate / Volum Unitate Produs
Blat 500 g Vero Dark Select
200 g oua
200 g ulei
200 g apa
Crema de fructe 100 g Arabesque Blanc 29
40 g apa
200 g Rosette
50 g Zeesan Neutral
Insertie 200 g Farcitura Raspberry
Glazura si decor Velvet spray
foita de aur

Mod de lucru

Blat

Se mixeaza cu paleta ingredientele timp de 5 minute la viteza mare. Compozitia se toarna intr-o tava 60/40, tapetate cu hartie de copt. Coacerea se realizeaza la temperatura de 200°C, timp de 10  minute. Dupa racire, blatul se decupeaza cu o forma circulara.

Crema de fructe

Se hidrateaza Zeesan-ul. Separat, se incalzesc  Rosette  si Arabesque Blanc 29 si se amesteca cu Zeesan-ul si Farcitura Raspberry. Se toarna in  fiecare formela speciala de silicon, cate 0,050 kg crema. Se imerseaza central, cu posh-ul cate 0,020 kg Farcitura Raspberry in fiecare forma. Se acopera cu blat decupat si se congeleaza.

Christmas Delight