Chocolate Truffle
Chocolate Truffle
Reteta
Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
---|---|---|---|
Biscuite | 125 | g | unt |
250 | g | faina alba | |
80 | g | zahar pudra | |
80 | g | Rosette | |
50 | g | migdale macinate | |
Crema de ciocolata | 400 | g | Panna Cotta |
200 | g | Arabesque Noir 58 | |
Crema decor | 100 | g | Rosette |
200 | g | Chocolatier Profi Nero | |
Glazura | 100 | g | Chocolatier Profi Nero |
Decor | Velvet Spray | ||
decoratiuni de ciocolata Bon Ton |
Mod de lucru
Biscuite
Se mixeaza toate ingredientele pana la omogenizare. Aluatul obtinut se da la rece pentru minim 1 ora. Aluatul racit se intinde in foaie subtire si se decupeaza cu 2 forme circulare, cu diametrul de 5 cm, respective 3 cm. Coacerea se realizeaza la temperature de 200°C, timp de 8-10 minute.
Crema de ciocolata
Se incalzeste Panna Cotta, pana la temperatura de 27°C si se amesteca cu Arabesque Noir 58, topita. Amestecul se toarna in formele speciale de silicon si se congeleaza.
Crema décor
Se spumeaza Rosette si se amesteca cu Chocolatier Profi Nero incalzita.
Asamblare
- Biscuite cu Ø de 3 cm
- Sfera glazurata
- Biscuite cu Ø de 5 cm
- Crema decor
- Decoratiuni Bon Ton