Chocolate Christmas Delight
Chocolate Christmas Delight
Reteta
Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
---|---|---|---|
Blat | 500 | g | Purple Velvet Cake |
325 | g | oua | |
65 | g | ulei | |
90 | g | apa | |
Crema de ciocolata neagra | 300 | g | Arabesque Noir 58 |
200 | g | Panna Cotta | |
Insertie de fructe | 200 | g | Fruit Filling Black Currant |
Glazura si decor | Velvet spray | ||
Miroir Aroma Neutral |
Mod de lucru
Blat
Se mixeaza cu paleta ingredientele timp de 5 minute la viteza mare. Compozitia se toarna intr-o tava 60/40, tapetate cu hartie de copt. Coacerea se realizeaza la temperatura de 200°C, timp de 5 minute. Dupa coacere si racire, blatul se decupeaza cu o forma circulara.
Crema de ciocolata neagra
Se incalzesc separat Panna Cotta si Arabesque Noir 58, iar apoi se amesteca si se omogenizeaza. Se toarna in fiecare formela speciala de silicon, cate 0,050 kg crema. Se imerseaza central, cu posh-ul cate 0,020 kg Fruit Filling Blank Currant in fiecare forma. Se acopera cu blat decupat si se congeleaza.