Rețete Rețete

Salted Caramel Tacos

Reteta

Grup Greutate / Volum Unitate Produs
Foaie 0,500 kg Toffee Velvet Cake
0,325 kg ouă
0,045 kg ulei
0,060 kg apă
0,025 kg Quick 96
Cremă de caramel sărat 0,400 kg Chocollina Salted Caramel
0,250 kg Rosette
Inserție de fructe 0,500 kg Fruit Filling Mango
Decor decorațiuni Bon Ton

Mod de lucru

Foaie
Se mixează cu telul ingredientele timp de 5 minute la viteza mare. Turnați câte 0,050 kg compoziție în formele speciale de hamburger iar coacerea se realizează la
180°C timp de aproximativ 15 minute. După coacere și ușoară temperare se pune în tăvi de baghetă pentru a i se da forma.

Cremă de caramel sărat
Se încălzește la Bain Marie, Chocollina Salted Caramel și se adaugă Rosette spumată.

Mod de asamblare
• foaie
• inserție
• cremă

Salted Caramel Tacos

Produse

FruitFul Blueberry

Umplutură cu 70% conținut afine, stabilă la coacere și congelare-decongelare, pentru produse de cofetărie și patiserie.

FruitFul Black Currant

Umplutură cu 70% conținut de coacăze negere, stabilă la coacere și congelare-decongelare, pentru produse de cofetărie și patiserie.

FruitFul Strawberry

Umplutură cu 70% conținut de căpșuni, stabilă la coacere și congelare-decongelare, pentru produse de cofetărie și patiserie.

FruitFul Red Cherry

Umplutură cu 70% conținut de cireșe, stabilă la coacere și congelare-decongelare, pentru produse de cofetărie și patiserie.

FruitFul Mango

Umplutură cu 70% conținut de mango, stabilă la coacere și congelare-decongelare, pentru produse de cofetărie și patiserie.

FruitFul Orange Cream

Cremă de portocală cu 25% portocale, stabilă la coacere și congelare-decongelare, pentru produse de cofetărie și patiserie.

FruitFul Lemon Cream

Cremă de lămâie cu 70% suc de lămâie, stabilă la coacere și congelare-decongelare, pentru produse de cofetărie și patiserie.

FruitFul Pear

Umplutură cu 70% conținut de pere, stabilă la coacere și congelare-decongelare, pentru produse de cofetărie și patiserie.

Quick 96

Emulsie pentru spumare rapidă și păstrarea stabilității compoziției aerate.

Rosette

Bază pentru cremă aerată dulce cu grăsime vegetală, tratată UHT (imitație de frișcă).

FruitFul Black Cherry

Umplutură cu 70% conținut de vișine, stabilă la coacere și congelare-decongelare, pentru produse de cofetărie și patiserie.

Toffee Velvet Cake

Mix pentru prepararea foilor de prăjituri și a ruladelor cu aromă de toffee.

Chocollina Salted Caramel

Umplutură pe bază de grăsimi, cu textură cremoasă și gust intens de caramel sărat, pentru produse de cofetărie și patiserie.