Salted Caramel Tacos
Salted Caramel Tacos
Reteta
Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
---|---|---|---|
Foaie | 0,500 | kg | Toffee Velvet Cake |
0,325 | kg | ouă | |
0,045 | kg | ulei | |
0,060 | kg | apă | |
0,025 | kg | Quick 96 | |
Cremă de caramel sărat | 0,400 | kg | Chocollina Salted Caramel |
0,250 | kg | Rosette | |
Inserție de fructe | 0,500 | kg | Fruit Filling Mango |
Decor | decorațiuni Bon Ton |
Mod de lucru
Foaie
Se mixează cu telul ingredientele timp de 5 minute la viteza mare. Turnați câte 0,050 kg compoziție în formele speciale de hamburger iar coacerea se realizează la
180°C timp de aproximativ 15 minute. După coacere și ușoară temperare se pune în tăvi de baghetă pentru a i se da forma.
Cremă de caramel sărat
Se încălzește la Bain Marie, Chocollina Salted Caramel și se adaugă Rosette spumată.
Mod de asamblare
• foaie
• inserție
• cremă
Produse
FruitFul Blueberry
Umplutură cu 70% conținut afine, stabilă la coacere și congelare-decongelare, pentru produse de cofetărie și patiserie.
FruitFul Black Currant
Umplutură cu 70% conținut de coacăze negere, stabilă la coacere și congelare-decongelare, pentru produse de cofetărie și patiserie.
FruitFul Strawberry
Umplutură cu 70% conținut de căpșuni, stabilă la coacere și congelare-decongelare, pentru produse de cofetărie și patiserie.
FruitFul Red Cherry
Umplutură cu 70% conținut de cireșe, stabilă la coacere și congelare-decongelare, pentru produse de cofetărie și patiserie.
FruitFul Mango
Umplutură cu 70% conținut de mango, stabilă la coacere și congelare-decongelare, pentru produse de cofetărie și patiserie.
FruitFul Orange Cream
Cremă de portocală cu 25% portocale, stabilă la coacere și congelare-decongelare, pentru produse de cofetărie și patiserie.
FruitFul Lemon Cream
Cremă de lămâie cu 70% suc de lămâie, stabilă la coacere și congelare-decongelare, pentru produse de cofetărie și patiserie.
FruitFul Pear
Umplutură cu 70% conținut de pere, stabilă la coacere și congelare-decongelare, pentru produse de cofetărie și patiserie.
Quick 96
Emulsie pentru spumare rapidă și păstrarea stabilității compoziției aerate.
Rosette
Bază pentru cremă aerată dulce cu grăsime vegetală, tratată UHT (imitație de frișcă).
FruitFul Black Cherry
Umplutură cu 70% conținut de vișine, stabilă la coacere și congelare-decongelare, pentru produse de cofetărie și patiserie.
Toffee Velvet Cake
Mix pentru prepararea foilor de prăjituri și a ruladelor cu aromă de toffee.
Chocollina Salted Caramel
Umplutură pe bază de grăsimi, cu textură cremoasă și gust intens de caramel sărat, pentru produse de cofetărie și patiserie.