Rețete Rețete

Ruby Cocoa Delight

Reteta

Grup Greutate / Volum Unitate Produs
Foaie de ciocolată 1,400 kg Vero Dark Select
0,800 kg ouă
0,400 kg apă
0,300 kg ulei
Cremă de căpșuni 1,500 kg Fruit Filling Strawberry
0,300 kg Zeesan Strawberry
0,300 kg apă
Glazură și decor Spray Velvet Red
fructe proaspete

Mod de lucru

Foaie de ciocolată

Se mixează cu paleta ingredientele timp de 7-8 minute la viteză medie. Compoziția se toarnă în 2 tăvi 60/40, tapetate cu hârtie de copt. Coacerea se realizează la temperatura de 200°C, timp de aproximativ 10 minute.

Cremă de căpșuni

Se blendează Fruit Filling Strawberry și apoi îl încorporăm în Zeesan Strawberry hidratat. Aplicăm ¾ din cantitatea de cremă obținută pe 1 foaie iar ¼ din cantitatea de cremă pe a doua foaie.

Mod de asamblare

  • blat
  • cremă
  • blat
  • cremă
  • glazură
  • decor
Ruby Cocoa Delight

Produse

FruitFul Blueberry

Umplutură cu 70% conținut afine, stabilă la coacere și congelare-decongelare, pentru produse de cofetărie și patiserie.

FruitFul Black Currant

Umplutură cu 70% conținut de coacăze negere, stabilă la coacere și congelare-decongelare, pentru produse de cofetărie și patiserie.

FruitFul Strawberry

Umplutură cu 70% conținut de căpșuni, stabilă la coacere și congelare-decongelare, pentru produse de cofetărie și patiserie.

FruitFul Red Cherry

Umplutură cu 70% conținut de cireșe, stabilă la coacere și congelare-decongelare, pentru produse de cofetărie și patiserie.

FruitFul Mango

Umplutură cu 70% conținut de mango, stabilă la coacere și congelare-decongelare, pentru produse de cofetărie și patiserie.

FruitFul Orange Cream

Cremă de portocală cu 25% portocale, stabilă la coacere și congelare-decongelare, pentru produse de cofetărie și patiserie.

FruitFul Lemon Cream

Cremă de lămâie cu 70% suc de lămâie, stabilă la coacere și congelare-decongelare, pentru produse de cofetărie și patiserie.

FruitFul Pear

Umplutură cu 70% conținut de pere, stabilă la coacere și congelare-decongelare, pentru produse de cofetărie și patiserie.

Cream Mango

Cremă cu aromă naturală de mango, gata de utilizat, stabilă la coacere și congelare-decongelare, pentru produse de cofetărie și patiserie.

Vero Dark Select

Mix pulverulent cu pudră de cacao, destinat foilor de prăjituri și checurilor, cu textură umedă.

FruitFul Black Cherry

Umplutură cu 70% conținut de vișine, stabilă la coacere și congelare-decongelare, pentru produse de cofetărie și patiserie.