Ruby Cocoa Delight
Ruby Cocoa Delight
Reteta
Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
---|---|---|---|
Foaie de ciocolată | 1,400 | kg | Vero Dark Select |
0,800 | kg | ouă | |
0,400 | kg | apă | |
0,300 | kg | ulei | |
Cremă de căpșuni | 1,500 | kg | Fruit Filling Strawberry |
0,300 | kg | Zeesan Strawberry | |
0,300 | kg | apă | |
Glazură și decor | Spray Velvet Red | ||
fructe proaspete |
Mod de lucru
Foaie de ciocolată
Se mixează cu paleta ingredientele timp de 7-8 minute la viteză medie. Compoziția se toarnă în 2 tăvi 60/40, tapetate cu hârtie de copt. Coacerea se realizează la temperatura de 200°C, timp de aproximativ 10 minute.
Cremă de căpșuni
Se blendează Fruit Filling Strawberry și apoi îl încorporăm în Zeesan Strawberry hidratat. Aplicăm ¾ din cantitatea de cremă obținută pe 1 foaie iar ¼ din cantitatea de cremă pe a doua foaie.
Mod de asamblare
- blat
- cremă
- blat
- cremă
- glazură
- decor
Produse
FruitFul Blueberry
Umplutură cu 70% conținut afine, stabilă la coacere și congelare-decongelare, pentru produse de cofetărie și patiserie.
FruitFul Black Currant
Umplutură cu 70% conținut de coacăze negere, stabilă la coacere și congelare-decongelare, pentru produse de cofetărie și patiserie.
FruitFul Strawberry
Umplutură cu 70% conținut de căpșuni, stabilă la coacere și congelare-decongelare, pentru produse de cofetărie și patiserie.
FruitFul Red Cherry
Umplutură cu 70% conținut de cireșe, stabilă la coacere și congelare-decongelare, pentru produse de cofetărie și patiserie.
FruitFul Mango
Umplutură cu 70% conținut de mango, stabilă la coacere și congelare-decongelare, pentru produse de cofetărie și patiserie.
FruitFul Orange Cream
Cremă de portocală cu 25% portocale, stabilă la coacere și congelare-decongelare, pentru produse de cofetărie și patiserie.
FruitFul Lemon Cream
Cremă de lămâie cu 70% suc de lămâie, stabilă la coacere și congelare-decongelare, pentru produse de cofetărie și patiserie.
FruitFul Pear
Umplutură cu 70% conținut de pere, stabilă la coacere și congelare-decongelare, pentru produse de cofetărie și patiserie.
Cream Mango
Cremă cu aromă naturală de mango, gata de utilizat, stabilă la coacere și congelare-decongelare, pentru produse de cofetărie și patiserie.
Vero Dark Select
Mix pulverulent cu pudră de cacao, destinat foilor de prăjituri și checurilor, cu textură umedă.
FruitFul Black Cherry
Umplutură cu 70% conținut de vișine, stabilă la coacere și congelare-decongelare, pentru produse de cofetărie și patiserie.