Pistachio Skewers
Pistachio Skewers
Reteta
Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
---|---|---|---|
Foaie de ciocolată | 1,000 | kg | Green Velvet Cake |
0,650 | kg | ouă | |
0,130 | kg | ulei | |
0,180 | kg | apă | |
Glazură și decor | 0,320 | kg | Satina White |
0,450 | kg | ulei | |
0,015 | kg | colorant |
Mod de lucru
Blat de fistic:
Se mixează cu telul ingredientele timp de 5 minute la viteza mare. Compoziția se toarnă în mulaj de silicon. Coacerea se realizează la temperatura de 140°C, timp de aproximativ 30 de minute.
Glazură și decor:
Satina White se încălzește la temperatura 35-38°C, apoi se adaugă ulei de floarea-soarelui și colorant. Se omogenizează până se obține culoarea dorită și se glazurează formele.
Produse
Satina White
Cuvertură de lapte, sub formă de dropsuri, pentru glazurarea și decorarea produselor de cofetărie și patiserie.
Satina Dark
Cuvertură de cacao, sub formă de dropsuri pentru glazurarea și decorarea produselor de cofetărie și patiserie.
Satina White
Cuvertură de lapte, sub formă de dropsuri, pentru glazurarea și decorarea produselor de cofetărie și patiserie.
Satina Dark
Cuvertură de cacao, sub formă de dropsuri pentru glazurarea și decorarea produselor de cofetărie și patiserie.