Petite Pistachio
Petite Pistachio
Reteta
Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
---|---|---|---|
Pate sucree | 0,258 | kg | unt |
0,163 | kg | zahăr pudră | |
0,055 | kg | făină de migdale | |
0,001 | kg | sare | |
0,095 | kg | ouă | |
0,430 | kg | făină | |
Blat de lămâie | 0,500 | kg | Fantasy Lemon Cake |
0,125 | kg | apă | |
0,075 | kg | ulei | |
0,175 | kg | ouă | |
Glazură și decor | Chocolatier Pistacchio | ||
decoratiuni de ciocolata Bon Ton | |||
fistic proaspăt |
Mod de lucru
Pate sucree
Se mixează cu paleta ingredientele timp de 4 -5 minute la viteza medie. Aluatul obținut se lasă la rece pentru minim 12 ore după care se întinde foaie de grosime 3 mm și se decupează forma de biscuite. Se coace la 200°C pentru aproximativ 8 minute.
Blat de lămâie
Se mixează toate materiile prime cu ajutorul paletei timp de 5 minute la viteza mare, compoziția se întinde în tavă 60/40 cm și se coace la 200°C timp de aproximativ 5 minute. După coacere și răcire, blatul se sfărâmă și se adaugă 0,400 kg unt moale și se omogenizează, după care se pune în mulaj de silicon și se lasă la congelator minim 2 ore.
Produse
Fantasy Lemon Cake
Mix pulverulent pentru prepararea checurilor, a brioșelor (muffin) și a foilor de prăjituri cu aromă și incluziuni de lămâie.
Chocolatier Pistacchio
Umplutură premium pe bază de grăsimi, cu textură cremoasă și gust autentic de fistic.