Mini Peach&Orange Cake
Mini Peach&Orange Cake
Reteta
Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
---|---|---|---|
Foaie de portocală | 1,500 | kg | Fantasy Orange Cake |
0,530 | kg | ouă | |
0,380 | kg | apă | |
0,230 | kg | ulei | |
Cremă de vanilie și piersică | 1,000 | kg | apă |
0,500 | kg | Milano Cream Vanilla | |
0,250 | kg | Rosette | |
0,500 | kg | Fruit Filling Peach | |
Glazură și decor | Chocollina Salted Caramel | ||
decorațiuni din ciocolată |
Mod de lucru
Foaie
Se mixează cu paleta ingredientele timp de 4-5 minute la viteză medie. Compoziția se toarnă în 2 tăvi 60/40, tapetate cu hârtie de copt. Coacerea se realizează la temperatura de 180°C, timp de aproximativ 10 minute.
Cremă de vanilie și piersică
Milano Cream Vanilla se alifiază cu apă cu ajutorul telului la viteză mare pentru 5 minute, adăugăm Rosette spumată și încorporăm lejer. În ¾ din cantitatea de cremă de vanilie adăugăm FruitFilling Peach și aplicăm pe prima foaie. Restul de ¼ din cantitatea de cremă de vanilie o aplicăm pe a doua foaie.
Glazură și decor
Se pun toate materiile prime la spumat și cu ajutorul telului la viteză mare pentru aproximativ 10 min sau până când bezeaua este gata, apoi se aplică cu un dui lacrimă și se flambează.
Mod de asamblare
- blat
- cremă
- blat
- glazură
Produse
FruitFul Blueberry
Umplutură cu 70% conținut afine, stabilă la coacere și congelare-decongelare, pentru produse de cofetărie și patiserie.
FruitFul Black Currant
Umplutură cu 70% conținut de coacăze negere, stabilă la coacere și congelare-decongelare, pentru produse de cofetărie și patiserie.
FruitFul Strawberry
Umplutură cu 70% conținut de căpșuni, stabilă la coacere și congelare-decongelare, pentru produse de cofetărie și patiserie.
FruitFul Red Cherry
Umplutură cu 70% conținut de cireșe, stabilă la coacere și congelare-decongelare, pentru produse de cofetărie și patiserie.
FruitFul Mango
Umplutură cu 70% conținut de mango, stabilă la coacere și congelare-decongelare, pentru produse de cofetărie și patiserie.
FruitFul Orange Cream
Cremă de portocală cu 25% portocale, stabilă la coacere și congelare-decongelare, pentru produse de cofetărie și patiserie.
FruitFul Lemon Cream
Cremă de lămâie cu 70% suc de lămâie, stabilă la coacere și congelare-decongelare, pentru produse de cofetărie și patiserie.
FruitFul Pear
Umplutură cu 70% conținut de pere, stabilă la coacere și congelare-decongelare, pentru produse de cofetărie și patiserie.
Rosette
Bază pentru cremă aerată dulce cu grăsime vegetală, tratată UHT (imitație de frișcă).
Fantasy Orange Cake
Mix pulverulent pentru prepararea checurilor, a brioșelor (muffin) și a foilor de prăjituri, cu aromă și incluziuni de portocală.
FruitFul Black Cherry
Umplutură cu 70% conținut de vișine, stabilă la coacere și congelare-decongelare, pentru produse de cofetărie și patiserie.
Chocollina Salted Caramel
Umplutură pe bază de grăsimi, cu textură cremoasă și gust intens de caramel sărat, pentru produse de cofetărie și patiserie.
Milano Cream Vanilla
Pudră instant, pentru prepararea la rece a cremelor cu aromă de vanilie, destinată umplerii şi decorării produselor de patiserie și cofetărie.