Rețete Rețete

Mini Peach&Orange Cake

Reteta

Grup Greutate / Volum Unitate Produs
Foaie de portocală 1,500 kg Fantasy Orange Cake
0,530 kg ouă
0,380 kg apă
0,230 kg ulei
Cremă de vanilie și piersică 1,000 kg apă
0,500 kg Milano Cream Vanilla
0,250 kg Rosette
0,500 kg Fruit Filling Peach
Glazură și decor Chocollina Salted Caramel
decorațiuni din ciocolată

Mod de lucru

Foaie

Se mixează cu paleta ingredientele timp de 4-5 minute la viteză medie. Compoziția se toarnă în 2 tăvi 60/40, tapetate cu hârtie de copt. Coacerea se realizează la temperatura de 180°C, timp de aproximativ 10 minute.

Cremă de vanilie și piersică 

Milano Cream Vanilla se alifiază cu apă cu ajutorul telului la viteză mare pentru 5 minute, adăugăm Rosette spumată și încorporăm lejer. În ¾ din cantitatea de cremă de vanilie adăugăm FruitFilling Peach și aplicăm pe prima foaie. Restul de ¼ din cantitatea de cremă de vanilie o aplicăm pe a doua foaie.

Glazură și decor

Se pun toate materiile prime la spumat și cu ajutorul telului la viteză mare pentru aproximativ 10 min sau până când bezeaua este gata, apoi se aplică cu un dui lacrimă și se flambează.

Mod de asamblare

  • blat
  • cremă
  • blat
  • glazură
Mini Peach&Orange Cake

Produse

FruitFul Blueberry

Umplutură cu 70% conținut afine, stabilă la coacere și congelare-decongelare, pentru produse de cofetărie și patiserie.

FruitFul Black Currant

Umplutură cu 70% conținut de coacăze negere, stabilă la coacere și congelare-decongelare, pentru produse de cofetărie și patiserie.

FruitFul Strawberry

Umplutură cu 70% conținut de căpșuni, stabilă la coacere și congelare-decongelare, pentru produse de cofetărie și patiserie.

FruitFul Red Cherry

Umplutură cu 70% conținut de cireșe, stabilă la coacere și congelare-decongelare, pentru produse de cofetărie și patiserie.

FruitFul Mango

Umplutură cu 70% conținut de mango, stabilă la coacere și congelare-decongelare, pentru produse de cofetărie și patiserie.

FruitFul Orange Cream

Cremă de portocală cu 25% portocale, stabilă la coacere și congelare-decongelare, pentru produse de cofetărie și patiserie.

FruitFul Lemon Cream

Cremă de lămâie cu 70% suc de lămâie, stabilă la coacere și congelare-decongelare, pentru produse de cofetărie și patiserie.

FruitFul Pear

Umplutură cu 70% conținut de pere, stabilă la coacere și congelare-decongelare, pentru produse de cofetărie și patiserie.

Rosette

Bază pentru cremă aerată dulce cu grăsime vegetală, tratată UHT (imitație de frișcă).

Fantasy Orange Cake

Mix pulverulent pentru prepararea checurilor, a brioșelor (muffin) și a foilor de prăjituri, cu aromă și incluziuni de portocală.

FruitFul Black Cherry

Umplutură cu 70% conținut de vișine, stabilă la coacere și congelare-decongelare, pentru produse de cofetărie și patiserie.

Chocollina Salted Caramel

Umplutură pe bază de grăsimi, cu textură cremoasă și gust intens de caramel sărat, pentru produse de cofetărie și patiserie.

Milano Cream Vanilla

Pudră instant, pentru prepararea la rece a cremelor cu aromă de vanilie, destinată umplerii şi decorării produselor de patiserie și cofetărie.